Geçen sene okulda merdivenlerden çıkarken aşağı doğru inen bir kız tipini s.. m demişti orada sadece ben vardım sonradan idrak ettim. Bu kadar kötü olmak zorunda mısınız
1 ay
Başkasına bunu söyleyebilen kendine neler söylüyordur düşünsene. Mesela nerede neyin söylenmeyeceğini biliyor ama o kadar berbat bi yaşantısı var ki bildiklerinden kontrolsüzce sapmış ve bu durumu sana mâl edip sıyrılacağını düşünüyor. keşke senin yanında da ben olsaydım..
Toplum içerisinde akli dengesi yerinde olmayan PRDM kaçkınları mevcuttur hal ve hareketleri ile kendilerini her yerde belli etme özellikleri de vardır
Zorbalık bu işte ben döverim 🤣 hiç acımam sevmem bu modelleri okul kariyerim de babası ile dövdüğüm çocuk bile var 🤣
O an yaşadığın şey çok aşağılayıcı ve sarsıcı, bunu bu kadar içselleştirmen çok normal 😔 İnsanlar bazen kendi güvensizliklerini, öfkelerini başkalarına saldırarak gizlemeye çalışıyor. Asıl sorun sende değil, o kızın karakterinde ve terbiyesinde. Böyle durumlarda kendine şu soruyu sor: “Bunu söyleyenin sözü mü değerli, benim kendim hakkındaki fikrim mi?” 💔✨ Kendini küçümseme, hak etmediğin hiçbir sözü üstüne alma. 💫
Cevap
9Cevap
Kendileriyle öfkeli onlar çevreden çıkarıyor hırsını takmayın onlari
İnsanları bu kadar kafaya takmamak lazım. Virüs gibi kanser gibi birşeyler. Aminoasitler insanlardan daha zeki...
Böyle gerinip gerinip tokadı yapıştıracaksın artık şiddetten yanayım yeter bu mal insanlardan
Ağlatacaksın işte amaç o
Ülkedeki kız ve erkeklerin çoğu bu üslupla yaşıyor iğrenç ya
Bana da suriyelinin biri aynı şeyi söylemişti
kalbini s… deseydin sen de
okullarda cok var ya takma
Ben de senin tipini.. maymun suratlı deseydin
Bende senin ananı skm orspu deseydin
Sende ağzına s... im diyeydin
Ben sonradan anladım işte başta idrak edememiştim
Çok kaba konuşmuş üzüldüm
Densiz cok takma
İnsanlıktan uzak
İnsan olmadığı için
Gidip dövseydin
Ezikler işte
Hepsi çıkar peşinde
Bu gerçek mi be oha
Okullarda çok var bunlardan artık özgüven eksikliginden devamsızlık yapmaya başlamıştım
Profile istek atar mısın önemli.
Neden tipin nasl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?