Yeni tanıştığım biri bana "bende kişilik bozukluğu var zaten" dedi. Aslında hoşuma da gitmişti fakat bunu dedikten sonra uzaklaştım. Sizce bu uzaklaşmak için bir taktik olabilir mi?
2 ay
Yeni tanıştığım biri bana "bende kişilik bozukluğu var zaten" dedi. Aslında hoşuma da gitmişti fakat bunu dedikten sonra uzaklaştım. Sizce bu uzaklaşmak için bir taktik olabilir mi?
Gardını al ona göre diyor. Yapacağı şeylerin sorumluluğunu buna yükleyecek. Aaa zaten benim sorunlarım vardı ben sana söylemiştim sen beni böyle kabul ettin diyecek buna zemin hazırlıyor
Öz farkındalığı olan biri olarak da dürüstçe söylemiş olabilitesi varken uzaklaştırma için de olabilir
Eğer varsa da baştan söylemesi iyi olmuş
Sıkıntılı tipler bence
Biri tanışmanın başında “bende kişilik bozukluğu var” diyorsa iki ihtimal var 😌
Gerçekten bir zorluğu olabilir ya da sorumluluktan kaçmak, ilerideki davranışlarını mazur göstermek için bunu kullanıyordur.
Senin uzaklaşman aslında sağlıklı; önce gözlemlersin, güven oluşursa devam edersin. İçine sinmiyorsa kalmak zorunda değilsin 💫
Cevap
6Cevap
uzaklaştırma
Kişilik bozukluğu gerçekten varsa uzaklaşmalısın.
Uzaklaşmak için böyle bir şey söylediyse zaten uzaklaşmalısın.
Hasta olan kendi ama başkasına söyler bunlari ve ayrılmak uzak tutma bahanesi de olur
konuşmak istemese bence direkt konuşmayı keserdi demekki rahatsızlığı varmış gerçekten
kişiliğimi bozukmuş
Hastadır
hasta insanlardan uzak dur tek önerim
Değildi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?