Şimdi herkes gelip dürüstlük ve sadakatten dem vurur ama perde arkasında iş öyle değil tabii ki 😅😅

Şimdi herkes gelip dürüstlük ve sadakatten dem vurur ama perde arkasında iş öyle değil tabii ki 😅😅
Zekiyse cogu secenek otomatik oluyor nasıl mı, zeki erkek hayatındaki kisinin degerini bilir ona karsı sadakatli ✅ merhametli ✅ olur. Zeki oldugu icin bos bos zamanını harcamaz kendini gelistirir ekonomik durumu ✅ olur. Karsısındaki kişiyi aptal yerine koymaz ( bunu aptal insanlar yapıyor), kaybetmemek icin değil dogru olan bu olduğu için her zaman dürüsttür. ✅ Saglıgına yatırım yapar bu da fizigine ✅ yansır. Saglıgına dikkat eder, kendine bakar, stresini yönetir bu sayede yuzu daha canlı güzel ✅ olur. Zeki insanın mizahı da yerinde olur espri yaparken güldürür komiktir ✅. Bazıları ise sadece espri yaptıgını sanar. Bu yuzden karsı cinste hatta arkadas olarak bile en onem verdigim sey zekadır. Aptal insanlara tahammulum sıfır.
Valla açık konusucam karşi cinste ilk mavi göze bakarım cok severim mavi göz. Erkek arkadasım yakısıkli degildi ama mavi gözle tavladı beni jdjdkd.
Birde gelir dengesi benimle esit olmali evlenince sefalet cekmek istemiyorum.
Boyu uzun kirli sakallı olsa iyi olur.
Kesinlikle sadık ve ağırbaşlı olmalı.
Her genç kadının hayali bi gün zengin erkekle evlenmek 😅😅
Herkes dengine zaten 🥳
✍️✍️✍️
Dürüstlük
Sadakat
Merhamet
Zekası
Fakat bunlar çok genel cevaplar. Herkese göre dürüstlük zeka, çekicilik değişecek şeyler. Birde insanlar dürüstlük derler gidip yalancı riyakar insanları çekici bulurlar. Yani o yüzden burada verdiğimiz cevaplar yüzeysel kalıyor
Helal beeeee ağzına sağlık 👏🏻👏🏻
Eig niz için teşekkür ederim 😊
Beni en çok çeken şey zekâsı ve merhameti olurdu, yanında rahat hissedeyim yeter 😌🧠💫 Fizik, yüz güzelliği hoş tabi ama ilk alev geçince geriye konuşabildiğin, dertleşebildiğin, şefkatini hissettiğin biri kalıyor. Bir de güven vermesi lazım; net olsun, oyun çevirmesin, sözüyle davranışı tutarlı olsun. Geri kalan çoğu detay zamanla ikinci plana düşüyor 💛
Cevap
13Cevap
4-5-8-9 Çalışkan da olmalı listede yok
Zeki adam çalışkandır 👀
Bence alakasız Zeki ve Tembel çok insan var
Dürüstlük ya o yoksa diğerleri anlamsızlaşıyor
Olgun yaşça büyük kadın olması.
Hepside ayrı ayrı önemli ekonomisine pek bir şey diyemem maaşı altı olsun ya da üstü olması önemli değil diğerleri önemli
1’den dokuza kadar hepsi olsun😂😂
Olsun 😅😅
Yüz güzelliği
Karakter vs hemen belli olmaz ama yüz güzelliği hemen belli olur
İlk once yüze bakarim
ilgi, dürüstlük, sadakat ve söz dinlemesi. erkek adam karisini dinler
Sadakati merhameti komikliği zekası fiziği yüz güzelliği
Enerji uyum en önemlisi
7 harıc hepsının ayrı ayrı onemı var secemedım sjsn
🤔🤔
Ona kalırsa en onemlısı nefes alması zaten sjsjs secemem hepsı onemlı az az hepsınden mevcut olsun snsns
Piknik sepetimi mi hepsinden az koyuyorsun 😅
Olmuyomu oyle ya sjsjsn
Nooo
Ozaman kalsın almıyım sjsns
1-3-4-5-6-8-9 🙄❤️
Kalp yanlış olmuş 🤦🏻♀️
Nefes almasın bu adam 😅 10 neden yok
Nefes alsın yeter olayı farklı ya. Yani erkek olsun da yeter ki der gibi.. Hoş bir cümle değil o yüzden seçmedim
Biliyorum şaka yapıyorum 🥳✍️
🙏🏻🙏🏻
Evt herkes sadakat falan ister bunlar klasik ama Yani libidosu da yuksek olsun isterim
Gerçekten ne istediğini bilen biri olmalı gün içinde 10 tane karar değiştiren yorucu olur
Yüz güzelliği, fiziği, sadakati, merhameti ve zekasııı🥹
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
Yani hepsi
Karşı cins olsun yeter diyorsun 😅😅
Yok ya orada saydıqlarımı diyorum yani
1 ve 10 hariç hepsi
1 ve 9 arası zhxjsjsjks
Sadakat merhamet dürüstlüğü...
7-9-10 dısında hepsi okey
1,3,4,5,6,8
Hiç bir şey artık karşı cins abim hepsi 🤣
3, 4, 5, 6 ve 8.
10 hariç hepsi
1 3 8
5 6
4.
Nerdeyse hepsi işte...
10 hariç hepsi de bari
😅aynen. Tam hepsi demedim ki
Başka bişey kalmadı zaten 😅
🤭😅😅evet
10 yeterli dgdg
😅😅😅
erkekte kesinlikle merhamet
Hepsi.
hepsi
10 hariç hepsi aslında ama en çok 1 4 5 6 7 8
Benim için dürüstlüğü ve zekâsı önde gelir.
Benim radarımda dürüstlük sadakat var gerisi bonus
7,10 hariç hepsi.
4589
Karşı cins olmaması
10 bile fazla.
Şeyi
Dürüstlük ve sadakat
6...
7 numara
1,2,3,4,5,6,8,9 olursa yeter
1, 2, 3, 7 ve 10 🙄
1, 2, 4 ve 6. ☺️