Bir kız esprilerinize "yeter artık sıktı" dese bir daha yanına gider misiniz? Umursamaz mısınız ne yaparsınız
1 ay
Bir kız esprilerinize "yeter artık sıktı" dese bir daha yanına gider misiniz? Umursamaz mısınız ne yaparsınız
Cevap
5Cevap
simdi gitmek gitmemek baska bisey birde senin süreklı esprılerını istememesi baska sey öyle derse bende esprı yapmam olur biter
ya espri de degil aslında bölümden bi cocuk powerbankimi alıp bana sat deyip duruyor beş oldu. yeter artık baydı dedim sonraki gün yanıma oturmadı
belkı seninle yakınlasmak istiyo ama nasıl gircegini bilmiyo olabılır ama senin tepkın dogrumu degılmı bunu olgunlastıkca anlarsın cünki Şu an o mevzunun ıcınde biz olmadıgımız icin yorum yapamıycam
yaa en basitinden Instagram istenir ben de artık bi şey yapsın powerbnaki bahane etmesin diye öyle davrandım cocuk uzaklastı 😂😂
saglık olsun bisey diyemiyorum
vallahi ben hiçbir kızı öyle sıkmam herhalde ama öyle bir tepki alırsam da bir daha yana yaklaşmam
ya espri de degil aslında bölümden bi cocuk powerbankimi alıp bana sat deyip duruyor beş oldu. yeter artık baydı dedim sonraki gün yanıma oturmadıı
yani gereksiz gereksiz konuşmuş bence sen de tepkin de haklıymışsın. o da doğal olarak bu tepkiyle senden uzaklaşmış
hoşlanıyordum artık oluru yok muu
var tabii ki yanına gidip bir merhaba demen yeterli veya küçük bir şaka yollu konuşman onu cesaretlendirecektir
ya sogumussa
sen yine şansını dene.
uzak dururum
neden peki
bu arada hoşlanıp hoşlanmama durumuna göre degişir mi yoksa iki ihtimalde de uzak mı durursun
Uzaklaşırım.
ya espri de degil aslında bölümden bi cocuk powerbankimi alıp bana sat deyip duruyor beş oldu. yeter artık baydı dedim sonraki gün yanıma oturmadı. ya cocuktan hoşlanıyordum napıcam slsmwşsö
1 Yudum su verilmez
cidden mi ya
Gerçi ona o lafı söylettiren erkekten de salataya cacık olmaz
gıtmezler bence
ya espri de degil aslında bölümden bi cocuk powerbankimi alıp bana sat deyip duruyor beş oldu. yeter artık baydı dedim sonraki gün yanıma oturmadı. ya cocuktam hoşlanıyordum napıcam sosmwşsöal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eğer bu lafı hafif gülerek söylüyorsa, genelde “şaka dozunu biraz azalt” demektir, tamamen soğuma değildir 😅 Ama yüzü asık, net bir şekilde söylüyorsa, çoğu erkek geri çekilir, bir süre mesafe koyar. Ben olsam biraz şakayı keser, ortamı tartar, hâlâ sıcak mı değil mi ona bakardım 😉