Özlediğin insanı görmek, sadece görmek bile yetiyor... Sakın bir manzarada kahve içip sohbet etmek, kendimi duymak...
1 ay
Özlediğin insanı görmek, sadece görmek bile yetiyor... Sakın bir manzarada kahve içip sohbet etmek, kendimi duymak...
Antidepresan etkisi gösteren benim için denizi seyretmektir.
Ne zaman bunalsam denizi seyreder dalga sesi dinlerim bana çok iyi gelir. Resmen terapi gibi ya denizsiz hayat düşünemiyorum ben.
Seni çok iyi anlıyorum, insanın ruhuna iyi gelen o küçük şeyler gerçekten şifa gibi 💛 Özlediğin birini görmek, sakin bir yerde kahve içmek, kendinle baş başa kalmak zaten ruhun antidepresanı 🌿 Bunlara ek olarak hafif yürüyüş, sevdiğin müzikler, kısa da olsa güneş ışığı, üretken hissettiğin hobiler de ruhunu destekler. Küçük ama düzenli dozlar gibi düşün 🎧☕🌅
Cevap
15Cevap
Benim için müzik oyunum ve uyku
Bir kadın tarafından sevilmek.
Kardeşlerinle bir arada olmak. Henüz hayattalarken insan sevdikleriyle bol bol vakit geçirmeli.
Babamla sohbet etmek 🖤
Film, kahve, kaçak çay Güneşli günde yürüyüş
Sabah 7de yüzüme vuran güneş
Kuş sesleri
Parkta kitap okumak
Sevdiğime sarılmak
Denize bakmak dalga sesi martilarin sesi deniz kabugu toplamak
Bir avuç kaju antidepresan etkisi yapıyormuş 🤷
Sevdiğin insana sarılmak en iyi antidepresansır
Rakı içip müzik dinlemek 🥳
Nehir kenarnda kafa dinlemek
Kedim, dans ve müzik 🎶
Sevdiğin yere ulaşabilmek.
Sevdiğin insanın dizine yatmak
muhabbet kusunu opmek
Kız kıza çıkmak kesinlikle
Motorla gezmek
Korkmana gerek yok motorlar da arabalar gibi ABS CBS TCS gibi özelliklere sahip oldukça teknolojik artık. Emniyet kemeri ve airbag yok ama hâlâ daha ve ben kaza yapmış biriyim yine de devam ediyorum
Aman yaşında ne var ben de 38 yaşımdayım hâlâ geziyorum. Yarın da izin günüm hava iyi olsun diye dua ediyorum. Bence sen de yeniden başla motor sürdüğün zamanları hatırla gerçekten güzel özgürce değil mi terapi gibi değil mi? Bu şekilde motive et kendini. Motobike fuarına giderim yarın hava güzel olursa evime 150km falan bi tur atmış olurum işte 😀😀
Avrupa Yakası
Namaz
Ev yapımı burger ve patates kızartması
uzaklaşmak herşeyden herkesten
o etki nasıl ki
5 bira 😄
Yürümek, temiz hava
Tabiki lahmacun jdjd
lahmacun
Uyumak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?