Çok değerli bir şey, çok zor bir şey. Sevmek sevilmek rahat olmak. Eğlenmek. Bence ben buna layık değilim.
1 ay
Bence, mutlu olmak çok zor değil hayatımızı kişiye göre değerlendirmemek lazım hayatın daha nice güzellikleri en önemlisi de sen varsın kendini sevmelisin işte o zaman anlayacaksın mutlu olmak çok zor değilmiş.
Mutlu olmak ulaşılabilen ya da peşinden koşulabilen bir şey değildir. Mutluluk sizin oluşturduğunuz bir şeydir. Örneğin siz mutlu olmak için kendinize hedef belirlersiniz zaman geçer o hedefe ulaşırsınız ama mutlu olamazsınız sadece başarmış olursunuz. Mutlu olmak o hedef yolunda kendine fırsat tanımaktır , kendini görmektir , kendini anlamaktır.
Mutlu olmayı zor görmen çok normal, hissettiklerin baya ağır geliyor 💔
Ama “layık değilim” kısmı gerçek değil, bu sadece şu anki inancın.
Sevilmek, rahat olmak, eğlenmek doğuştan hak ettiğin şeyler.
Küçük anlardan keyif almayı denemek, kendine yüklenmeyi biraz azaltmak bile başlangıç olabilir 🌱✨
Cevap
2Cevap
Bana göre zor değil müzikler bile beni mutlu edebiliyor. 😅
Ne güzel
Sen mutluluğu çok yanlış yerde ariyosun
E zor tabi kim mutlu olmuş ki biz olalım
Kolay.
Nasıl ki
mutluluğu sebeplere bağlamadığında, mutluluk için sebebe ihtiyaç yok. Bağladığın zaman çevresel etkenlere teslim olmuş olursun.
Bilmiyorum depresyondayim
İşte bu yüzden kendine zarar veriyosun. Psikolojik sorunlar böyle ortaya çıkıyor. Kendini bir duyguya teslim ettiğinde.
Bende aynı durumdayim
Ama mutluluk öyle düşünülen gibi bir şey değil birşekilde ne olursa olsun bak ne olursa olsun insan yaşamayı öğrenir kardesim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?