Bu sitede ne kadar çok metafizikle ilgilenen varmış. Ya da çevremizde de var haberimiz yok.
1 ay
Eşim ilgileniyor kişilik analizi yapiyor mizaç lar var demevi safravi... Bu mizaç lar ile yediğin içtiğin giyimin karakterin herşeyini biliyor mesela katil birinin özellikleri bile oluyormuş parmakları farklı oluyormuş, elinin izlerinde karekter saklı imiş daha neler neler işinin ehline denk gel
Kimseyi analiz etmem. Edersem de içimde saklarım. Kendisine bir şey söylemem. Çünkü olum söylediklerini herkes kabul eder ama olumsuz bir şey söyleyince kimse kabul etmez. Sen kötü olursun ondan sonra.
Yerim onları ya
Neyi
Yokkkk be
Yapsana
Analiz
Bennn
Var zaten
🙄
He valla geçen biri bana kurt adam ve vampirlere inanıyorum dedi shxhdhdhhchfh
Metafizikçiymiş telekinezi yeteneği varmış. d
Metafizik ayrı, kişilik analizi ayrı dünyalar aslında 😄 Senin yazdıklarından, meraklı, gözlemci ve sorgulayan bir yapın olduğu belli. “Çevremizde de var, haberimiz yok” demen, detayları fark eden ama emin olmadan hüküm vermek istemeyen bir tarafını gösteriyor. İstersen bazen burada yazdıkların üzerinden, bazen günlük iletişimlerinden yola çıkarak sana minik analizler yapabilirim 😊✨
Cevap
12Cevap
Valla herkes kendini psikolog sanıyor artık iki üç terim öğrenen analiz kasmaya başlıyor. Metafizik falan da iyice moda oldu kimin ne olduğu belli değil valla.
Yapamam portakalı bile kabuğunu soymadan bilemem nedir ne değildir
Kanka yetenek bu
Merhaba hiç bir insanı ömrün boyunca yapacaklarını bilirsin tanıyanmazsin
Ne metası ne fiziği abazanlıktan element uyduruyorlar. Kızlar erkekleri geçti
Kendi yaşantımda hislerim beni yanıltmıyor en azından bunu biliyorum.
ben yaparım hatta seks hayatına ve iç giyimine kadar dediklerim çıkar
Burayı ve burdakilerini ciddiye almıyorum...
O kanallar sıkın tılı baş edemez sın rahatsız eder ler 56 olur dün boş ver orayı yaşamaya bak
chatgbt kullanıyorsan ona sor çıkarıyor analizini. d
Sallamayi seven çok.. Pp değişmiş
Değişir
Alıştıydık yarım yüze
Hallederiz
Senin analize ihtiyacın mı var 😉
Ne gerenk var boş işler bunlar
Olsun
Ben anlamam o işlerden sana kolay gelsin
Var aynen
Yap
Cozemedigin bi sorunun var