Sen herkese merhem olamazsın. Neden mi? Çünkü kendi yaralarını saramıyorsun, kendine derman olamıyorsun...

Sen herkese merhem olamazsın. Neden mi? Çünkü kendi yaralarını saramıyorsun, kendine derman olamıyorsun...

Kendime en büyük yarayı, maalesef herkesi kendim gibi zannettiğim için yine ben açıyorum. Değerimi yeterince bilmeyip yanlış insanlarla muhatap olmak, kendime yaptığım en büyük haksızlık.
O zaman be yapıyoruz düzgün insanlar seçiyoruz...
Bu yazdıkların, içten içe çok yorgun olduğunun işareti gibi duruyor 🖤 Kendi yaralarını görmezden gelip herkese yetişmeye çalışınca, bir yerde duvara toslarsın. Senin değerin, başkasına ne kadar iyi geldiğinle ölçülmez. Biraz durup “Ben ne hissediyorum, neye ihtiyacım var?” diye sorman bile kendine verdiğin değerin başlangıcıdır 🌧️✨
Cevap
25Cevap
Ben zamanında kendimi ve değerimi bilmiyordum ama sonrasında kendimi tanıdım ve öğrendim bu sayede değerimi öğrendim.
kendi değerimi bilirim.
Başkalarına değer vermekten kendimize fırsat olmadı maalesef
O zaman kendine değer vermeye başla henüz geç değil ☺️
Kendi değerini başkasının gözünde arayan kaybeder. Herkese merhem olmaya da gerek yok. Boşa spor..
Bu ne yazıkki bendede var o yüzden Baytarlığı bıraktım.
Bu yaşamda benden daha değerli hiçbir şey yaratılmadı
Kimsecikler umrumda değil birazdan bakkaldan cips çalıcam dışarı koymasaydı moruk😈
Kendi değerimi biliyorum ama kendime gereken değeri göstermiyorum.
Kendi değerini bilen blkadına çok haksızlık yapar bence
yaşadığım olumsuzluklar değer kaybetmeme sebep oldu öz saygımı bile yitirir oldum
Bilmiyorum kendi değerimi
Kendim için en değerli olduğumu çok iyi biliyorum
Vitamin ilacı gibiyim
Benim sorunlarımdan biri de bu maalesef.
Biliyorum evet
Ben bilmesem de bilen var
Evet biliyorum zor oldu ama öğrendim
Biliyorum canım kendim benim..
Kendimden başka kimseyi düşünmüyorum zaten
İyi gelsem yeter
Değerimi bilmeyen utansın be
kesinlikle biliyorum
Bilmiyorum
Bilmiyorum
Hayır
Bilirim