çok az arkadaşım vardı zaten. İşten ayrıldım sosyal bir ortamım kalmadı, memlekette birkaç arkadaşım var ama başka ilde yaşıyorum tek olarak. Kpss çalışıyorum zaten ama hiç arkadaşım kalmadı canım çok sıkılıyor
1 ay
çok az arkadaşım vardı zaten. İşten ayrıldım sosyal bir ortamım kalmadı, memlekette birkaç arkadaşım var ama başka ilde yaşıyorum tek olarak. Kpss çalışıyorum zaten ama hiç arkadaşım kalmadı canım çok sıkılıyor
Şahsen çok yoğun iş hayatım var çok insanla münasebet kuruyorum ama çok içinde kimsesi olmayan evde eşi ile bile neredeyse varla yok olan bir hayatın içinde ssdece bunalmış hayatın darbelerşnde ayakta kalmaya çslışan biriyim neredeyse nefese bile zaman zor.
İşe giderken bende öyleydim
Bazen hayattan çekip gidesim var... sırf çocuklar uğruna hayatta durup bak bunlar sensiz hiç olacaklar...
Kısacası hayst bazımıza zorlı bazımıza orts bazımıza rahat gelebiliyor
Çok sıkıldım
Neden?
Aslında bazen tek başına da gezmek bir yerde oturup kafa dinlemek çay kahve içmek iyi geliyor insana yani her şeyi biri de yaptığında mutlu oluyorsun sanma tek başına da mutlu olabilirsiniz
Basen evet ama şimdi birileriyle konuşmak istedim işte
Şu an gerçekten yalnız ve kopuk hissetmen çok normal, canın acıyor belli 😔💔 İş, arkadaşlar gidince insan sanki hayattan da çıkarılmış gibi oluyor. Kpss’ye odaklanman çok iyi ama tüm gün ders de ruhunu yoruyor. Gününe küçük sosyal rutinler eklemeyi dene; online kurs, kütüphane, yürüyüş, aileyle sohbet, belki hobi grupları. Yalnızsın ama yapayalnız değilsin, bu dönem geçici 🌱💫
Cevap
10Cevap
arkadaş edinebilirsin yeni
Yalnızlık güzeldir gadası
Kötü
Hangi şehirdesin kütüphaneye ders çalışmaya gidiyor musun
Gitmiyorum evde tek
Evde zor olur
Kütüphaneye git ders için
Hem çevre edinmiş
Arkadaş bulmuş olursun
Kıyamam sana tatlım , yalnızlık şifadır tek başına hayatta kala bikirsen mutlu ola bilirsin.
Hepimiz çok yalnızız bu site birazda yalnızlar kulübü aslında
Biz varız kıs üzülme sor geliriz cevaplarız 2 goy goy yapar gideriz
Kelin ilacı olsa başına sürermiş
Geçmiş olsun tatlım
Yalnızlık iyi
geçmiş olsun.
Glrmsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?