Beni herkes sevmeli diye bir düşüncem yok Tabii bunun da gerçek olabileceğini düşünmüyorum Beni sevmeyen sevmeyebilir bunu doğallıkla karşılarım ama saygı farklı bir şeydir saygı duymasını isterim sevmiyor diye kötü zihniyette ve kötü düşünce de olmasını istemem Benim de sevmediğim kişiler var yerinde sağ olsun diyorum onlar hakkında hiçbir şey düşünmüyorum beni sevmeyenlerden de bunu beklerim
Beni sevmeyene ne diyeyim kendi tercihi. Bir insanin kafası çalışmiyorsa benim yapacak birşeyim yok. Ben sevdiklerime çok değer verir korurup kollarım. Ama bunların önemi yoksa nankorse ne desem boş.
Beni sevmeyen gerçek hayatta benden uzak olsunlar. Beni sevmek kimse zorunda değil. Ben de değilim. İtirazım şu. Ben hem ve hep kötülük, yanlış, hainlşk , kıskançkık yaparım hem konuşurum. Kıstasım nettir. İnsan sevdiğine kötülük yapmaz. Kötülük yaptığı ve sevmediği ile muhatap olmaz. Nokta.
Beni sevmeyenin hayatı sıkıcı olsun, gülmek için beni izlemesin yeter 😂 Saçları bitlensin falan demem ama arada şöyle minicik kaşları kaşınsın, sinir olsun, sebebini de bulamasın 😏 Çünkü en güzel “intikam” keyfine bakıp, umursamamak. Biz sevilen tarafta kalalım, onlar düşünsün 😌✨