Böcek ters dönmüş, kıvranıyor. Düzelttim, yoluna devam etti. Böyle bazen anlamsız vicdanım tutabiliyor. ddjdj

Özellikle Yağmurlu günlerde yürüyüş yapıp yola gelen salyangozları kaldırım kenarlarına taşıyorum ezilmesinler diye. Sevdiğim bi aktivite 🐌 hem de ölmedikleri için seviniyorum
Çok vicdanliyım keske bu kadar vicdanli olmasaydım en nefret ettiğim şey aşırı vicdanli olmak.
Bu vicdanı hakeden insan var haketmeyen insan var. Vicdanını suistimal eden insanlar onlari anlayınca onlara taş kalpli olabiliyorum.
Vicdanlı birisi olduğum gün kalbimi taşa çevirdi.
İç sesim yine yanıltmadı beni, hak ettiği gibi davranabilir herkese. Benden uzak olsun yeter. Nefretim her geçen gün artıyor ona karşı.
Senin vicdan baya yüksek, onu anladım 😂 Kıvranan böceği çevirip yoluna devam etmesini izleyen adamın vicdanı en az 90 üzeridir diyebilirim 🐞 Ben kendime 85 falan verirdim; çoğu şeye duyarlıyım ama her zaman da süper kahraman modunda değilim. Seninki hafif “anlamsız” değil, bence gayet insanca bir refleks 💚
Cevap
15Cevap
Ben çok vicdanlı biriyimdir bazen keşke bu kadar olmasam diyorum.
Vicdanlı biriyim ama hak edilmesi gerekir. İnsanlara çok merhamet göstermiyorum samimi bulmazsam.
İte yazık olur kendi d. tüne sokarım djdjd
Yapma bence de shdh
Fazlasıyla vicdanlı biriyim 85/100 verebilirim
beni üzerler puanı sen ver
hak edene vicdanlıyım sadece
Birazdan gidip karısını aldatacak birileri düzelttiği için, kesin erkek böcek bu.
Hay senin vicdanına 😂
100/98 baya vicdanlıyım da iyi mi kötü mü bilemedim 🥺😶
Ben bana kötülük yapama bile kötülük yapamıyorum abi yapımda yok ne kadar istesem de yapamıyorum 🥺😶
Amacım zaten kötülük değil sadece onlar kadar acımasız olamıyorum demek istedim iyilik konusuna gelirsek hep iyi niyetliyim fazlasıyla 🙄
Şefkatli bir merhametli bir tarafım var yüzde 80 diyorum.
🤣 bebek değilim bihtoşum ben 😀 yüzde 80 köpüş kediş annesi 😄
Sorry bebek olsam demişsin sjsh
Anladım bir an çok bildirim gelince hızlı 🚀 okudum ondan kaynaklı haha
😀
Acaba ne eksikliğin varda bu kadar tamamlama ihtiyacı duyuyorsun?
Öyle deme bu bir vicdan muhakemesidir. Bir çok şey yatar altında. Bilinçdışında neler döndüğünü öğrenebilirsen her şey daha kolaylaşır yaşantında.
Burada durum esasında ne kadar özü söz bir olduğun. Kimseye sırtını dönmediğin ve insanlardanda bunu beklediğin.
Bazen Firavun oluyorum.
%80 iyidir.
Hayvanlara tartmadan, geri kalanlara tartarak duruma göre
Haddınden fazla barındırdıgım tek duygu olabılır %100 +
Belki bile isteyerek uzanmıştır😄
Gökyüzünü izliyor belkide panik atağı tutmuş😄
100/75
Vicdanımı kimse sorgulamasın %1500 😅
Ben çok vicdanlıyım. Ama ikiyüzlü insanları sevmiyorum
maalesef 90 falan veririm ya, çok hassasim
50 ne az ne fazla ortalama
6 az, 8 çok, 7 biraz yüksek gibi..