Söylemiyorum efendim unutmasaydın 😃
Verilen değer bununla ölçülür mü?
Söylemiyorum efendim unutmasaydın 😃
Verilen değer bununla ölçülür mü?
Benim ismimi de karıştıran unutan isimle benzemeyen alakasız isimler söyleyen kişiler oldu belli bir yaş üzerinde olanları anlayabiliyorum bazen karıştırıyorlar veya unutabiliyorlar ama bilerek kasti olarak unutmuş gibi yapanlara çok güzel cevap veriyorum bir daha ismimi unutmuyorlar çok zor bir isim desem değil telaffuzu normal bir isme sahibim
Bir insana dikkatini çekiyorsan zaten ismini unutma ihtimali yoktur. Hemen B12 den yürürler, eksik olduğu için her şeyi unutuyorum demeleri en fazla kullanılan sığınma politikasıdır 🙂
Benim b12 0 tanıyan herkes bilir mesela jdbfhf lutfen hemen önyargı olmasin
Ama şu şekilde söyleyeyim bir insana bir defa söylersin unutabilir iki üç defa söylediğin zaman bunu unutuyorsa bence bu ilgisini çekmediğinizdendir b12'den değil 🙂
Dogru
Hayır bu lafı söyledim de bende de B12 eksikliği var 🙂
Allah allah
Gün içinde bazı şeyleri unutabiliyorum hani mesela söylediğim şeyi de unutabiliyorum ama dikkatimi çeken şeyler olduğu zaman ister istemez bütün gün onu düşündüğüm için unutmam
İşte zaten konu bu
Aynen sanırım burada unutmaktan çok öncelik olma sırası
Kesinlikle
Yorumlar için teşekkür ederim
Rica ederimm
İsmi de unutmazsın yani verdiği değer ortada, çok da umursamam açıkcası hâlâ yanlış söylüyorsa bende bilerek sinir olsun diye ismini yanlış söylerim ki oda ayar olsun 😂
abone ol abone ol abone ol gitsin başka yerden öğrensin ya çok umursamam yani 500'e kadar getirmem ben bunu da öncesinde çok lafımı sokarım yani abone ol
Abone ol diye çıkması, dün akşam bilgisayardan sesle kayıt yapıyordum. Bazı kelimeleri çevirmeyince, özellikle küfürlü ve kaba kelimeleri abone ol diye çeviriyor. Çünkü abone olursam küfürlü kelimelere de çevirebiliyormuş Türkçe olarak. O yüzden abone ol kelimesi çıktı.,😂😂😂😂
en başta ne dedim ben de hatırlamıyorum ejsjsj
Sonda "mk" demişimdir shsjsjjsks
Neyi merak ettim, anlamadım 😅
Hatırlamıyorum ama sanırım "mik evladı, s. ktirsin gitsin başka yerden öğrensin..." Demiş olabilriim hshsh
insan neden küfür arar diye bu düşündüm sjdjsj
Hahaha. Küfür etmeden laf sokulabilir.
Mesela zekadan vergi alınsa senin maddi durumunda hiçbir değişiklik olmaz sjdjsj
IQ'su ayakkabı numasi ile aynı olan birini ciddiye almıyorum gibi dnjdjdj
Bence verilen değer sadece isim hatırlamakla ölçülmez ama tamamen de önemsiz değil 😊 Sürekli unutuyorsa, ya çok dalgındır ya da gerçekten umursamıyordur, ikisi de sinir bozucu. Ben 501. kez söylemem, hafifçe dalga geçer, “Artık sen bul” derim 😄 Bir noktada sınır koymak da değer vermektir, kendine olan değerini korursun 💫
Cevap
50Cevap
Tanışırken söylerim ve sonra unutursa insanlık hali olduğunu düşünüp tekrar söylerim. Sonrakiler beni ilgilendirmiyor.
Hayır bir kere söylerim hak edene
Hıhı
Eben derim eben yavrum ahdhfhf
2 kere unutan birine 3. kez söylemem
söylemem hayır
Sami diyen de var, Selim diyen de var, Samet diyen de var; Melih, hatta Murat diyen de var, hangi birine küseyim ki 😂
Yeni tanıştığım biriyse sinirlendim tabi ama eğer böyle çok kalabalık bir ortamda tanışmışsak ve çok kişi taniyorsak o an unutmak normal özellikle isim zor bir isimse. Ama eğer normal bir tanışmaysa ve yine de ismi unutuyorsa soylemem sen hatırla artık derim abdhwhwbdb
Ölçülmez. Unutabilir. Mesela babam bize seslenirken kız çocuklarının adımı dahi söylüyor doğrusunu bulana kadar.
Babaannem de aynı şekilde.
Evet ölçülür. Isim hafızası zayıfsa İlk zamanlar 1-2 kez unutulabilir. Ama bunu alışkanlık haline getiren biri değer vermiyordur.
Mesela ben bir kez unuttum mu? (isim hafıza zayıflığında dünya şampiyonuyum)
Ahahaha belki anlamışımdır ama sen bozulma diye çaktırmadan hatırlatmışımdır şşş 🤫😂
Hak edene 🙃
🌸✨️
Öyle bir abi vardı. İsim hafızası gerçekten kötüydü. Bir zaman sonra saldım. Bazen Muhittin diyordum, bazen Ahmet, bazen Murat
İsmini 500 kere unutan biri seni aslında hiç tanımak istememiştir. 501. kez söylemek zaman kaybı direkt yolu vermek en temizi.
Benim ismim kalplere yazılır akıllara değil asla unutulmaz :D
İsmim 4 harften oluşur. Eğer bu 4 harfi de aklında tutamıyorsa gitsin tedavi olsun bi zahmet.
Ehh😢
Hele hele harflerden 2si aynıdır. Bu da 3 farklı harf ediyor😂 Gitsin gendini assın😁
Oha bu kadar benzerlik mi olur yaa ikiz miyiz? 😂
Aydaa hələ soyadlar hələ ikimizin də Azərbaycanlı olmağı heç buna diqqət etməmişəme😂😂😂
Ayallah cann❤️ 💋
Baxma ata adı da eyni çıxsa uje DNT yə gediriyaa😂😂😂
Ahahaha😂😂😂😂
Day neynime hərşey üst üstə gəlir də
Can😂
İsmim ertekin mesela aytekin diyorlar deli oluyorum
Benim de isim hafızam yok ya insanın elinde değil ki
Söylemem ne gerek var bilmemesi gerekiyormuş demek ki
Aaağğğ utanırım dme eöyle dmdm
Harbiden çok kötü ya söylemem tabikide gitsin bulsun 😄
Madem ezberlemeyeceksin ne diye öğreniyon 😄
İsim öyle kolay unutulacak bir şey değil ki. Muhtemelen çok önemsemiyor.
Ne sen unuttun ne ben unuttum abartma kendini gel derim
Çok sinir bozucu bir şey, önemsemedigini düşünürüm.
Merhaba,
Söylemem, gidip kendi öğrensin. Ben niye uğraşayım ki?
Söylerim sabırlıyımdır en son annıma yazarım bakar söyler :D
500 kez unutan bir insan mümkünse hayatımda olmasın asya gerçekten bana değer vermeyen insanlardan bıktım
Adımı eline yazarım unutmasın
Söylemem kendi bulsun
Beynini Z*ktigim zaten sölesemde unutuyosun kafana göre takıl derim abuzittin Murtaza ne gelirse farkermez ama 502inci kez sormasın yeter
İsmim olması şart mı Efendim ben size ait bir eşya olarak mutluluğu yakalayabilirim
Unutanlar için adı Meryem'dir
aklı nerdeymis
her seferinde farklı söylerim
Söylerim ya bende peygamber sabrı var 😃
Kendime saygımdan söylemem
Hayır söylemem
İsim hafızam benimde zayıf
500 az ya 1000 deseydiniz 😃😏
Sıktır et gitsin. Manuplasyonlu o
ikinci adımı bile bilen biri ya
Bir daha söylemem.
2. kere bile söylemem
Umursamadığım biriyse söylerim
Bir kere unutana bile 2. Defa söylerken düşünürüm
Söylemem o kadar mal biriyle uğraşamam
Yok 1 kere unuttu ilk buluşmada daha da görüşmedim
2. kez unutana 3'ü söylemem
Bu saygısızlıktır, aynı karşılığı görür benden.
3. de söylemeyi bırakırım ki
Söylemem zaten 3 harfli dksk
Söylemem önemsemiyor ki unutuyor
Eline yaz bakıp bakıp hatırlasın
Söylerim çünkü benim de isim hfızam kötüdür
2. ye söylemem ne 500ü
2 kere yanlış söylesin baybay
B12 D vitamini eksiktir sen insafa gel 😂
Güneş ışığı alamamıştır seni göremeyince unutkanlık olmuştur senin suçun
Suçu kabul ediyorsun demek
Seni seviyore
Ne oldu sövdük mü
Yok söylemem bi daha
Çiçek de geç bari
Onu da unutmaz insallah
İsmim zorsa 3 kere hakkı olurdu
Unutuyorsa önemsemiyordur
1 kere tek söylerim o da hak edene dahası olamaz.
Evet unutmasin
Söylemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?