Asla istemediğiniz ve aklınıza gelmeyen şeyler başınıza geldi mi
Aklıma gelmeyen şeyler başıma geldiğinden beri çaresizim
Asla istemediğiniz ve aklınıza gelmeyen şeyler başınıza geldi mi
Aklıma gelmeyen şeyler başıma geldiğinden beri çaresizim
Ben evet Allah uyardı rüyanın anlamında yazdı biri sana yoğun duygular besliyor ve düğünde bir şey olacak gerçekten hepsi oldu tabiki bana eski travmam yaşatılmak istenmesi ki burada demiştim geçti demek ki geçmemiş yine travma yaşadım atlattım ama güzel olan şu kuzen eskisi gibi korkutamadı çok fazla çabaladı baya bir galiba 14 gün kaldık orada bir yere gittik geldik de yine devam oyunlara o kadar da belli ediyor kı ödül ne olacak? yani yine korkutunca tam hedefine ulaşınca güzel köle olurum diye mi? düşündü bilmiyorum benim her olayım kötü ama bu olay ikinci defa travma yaşattı ama ben oyunları iyi bildiğim için ve önceden Allah tarafından yine uyarıldığım için anca sadece çabaladı yani aynı sınavda bu kez de başaramadı aslında bana çok öfkeli çaktırmıyor çünkü ikiyüzlü demek ki her gördüğünde beni başarısızlıkları aklına geliyor
Bir keresinde yolda yürürken arkadaşım olduğunu sandığım birini arkadan görüp koşa koşa arkasından sarılmıştım döndü bi baktım başka birisi, o olduğuna emindim halbuki böylelikle utanç günlüğüme malzeme çıkmış oldu
İstemediğin şeylerin üst üste gelmesi insanı gerçekten çaresiz hissettiriyor, bunu çok iyi anlıyorum 💔
Benim için de en zoru, çok güvendiğim birinin arkamdan konuştuğunu öğrenmek olmuştu. Dünyam kaymış gibi hissetmiştim.
Ama şunu unutma, şimdi böyle hissetsen de bu dönem kalıcı değil. Küçük adımlarla da olsa kontrol edebildiklerine odaklanman sana iyi gelir 🌱
Cevap
9Cevap
Cebimde 4000€ vardı ve parkta uyuya kalmıştım ama şükür 🥹 bir şey olmadı
Aklıma gelmedi. Demek ki o kadar etkili olmamış.
İyi geceler
Umarım her şey senin için güzel olur
Buraya yazdığına göre seni dertlendirmiş bana kalırsa neleeer neler yaşıyan insanlar var inançlı birisiysen Allah'a sığın. Bende çaresiz kaldım zorda kaldım. Ama hayatta mutluluk her zaman beklediklerimizden ve beklediklerimizden gelmez.
Neler yaşadığını çok merak ettim anlatmak ister misin dinlerim seni
Çok uzun konu lar ben çok kotuyum anlatacak halım bıle yok halımı anlatamıyorum bıle öyle kotuyum kı 😭😔
Tamam seni bekliyorum başlıklar halinde konuşalım
Hayat devam etmek zorunda, o zaman bunun kıymetini bilelim. Rabbim kötü olanları da helâk eylesin...
Ölüm dısında herseyin caresı var.. neoldu
Ben yaşayarak goruyorum seneleedır bazı seylerın caresı yok
Neoldu ki
Kontrolü kaybetme hissi.
Gel sen kendinkini anlat asil bana
Evet oldu ama ben asla çaresizliğe düşmem.
"İçinin daraldığının farkındayız."
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?