Sürekli sorun çıkaran insanlar mı daha fazla yoksa çözüm odaklı düşünüp konuyu kapatmaya çalışanlar mı?

Sürekli sorun çıkaran insanlar mı daha fazla yoksa çözüm odaklı düşünüp konuyu kapatmaya çalışanlar mı?

Yapıcı insanlar daha fazla. Artık kimseyi o kadar önemsemiyorum o yüzden kim yıkıcı kim yapıcı ayırt ediyorum. Onlar çevrende olduğu zaman hiç önemsemiyorum kendi hallerinde takılıyorlar. Sen onları önemsedikçe senin canın sıkılıyor. O yüzden herkesi kendin gibi görme. Hayata bu pencereden bak. Onları değil de kendini mutlu etmek için bak. Bu şekilde yaşadığın zaman daha mutlu olacaksın.
Yıkıcı insanlar hayatımda olmaz
Benim hayatımda artık yapıcılar daha çok ama bu tamamen kendi elememle oldu 😌
Özellikle 25’ten sonra anladım ki, sorun çıkaran insanlar hep olacak; mühim olan onlara ne kadar alan bıraktığın.
Sen sınırlarını netleştirdikçe, çözüm odaklı, sakin tipler hayatında daha çok yer kaplamaya başlıyor 🌿✨
Cevap
8Cevap
Ben beni umursayan insanlara olumlu yaklaşır yapıcı olurum bir kişi beni önemsemiyorsa yıkılmayı hak eder
Benimkiler füze atıyo durmadan yıkıcı dolu fkmgmg
Yıkıcıların sayısı daha üstün ama bu benden ötürü değil. Sistem bunu istiyor ve onları kimse aydınlığa getiremez
Yapıcı insan görmedim çok şükür 🙄
Yıkıcı insanlar çıktı. Şimdi hepsi puf!
Puff yok oldular ahabahah
Artık sadece yapıcı olanlara yer var. Yıkıcı olanları hayatımdan eledim.
Yapıcı insan daha çok
Yıkıcı insanlara yer yok hayatımda
Yıkıcı insanlara hayatımda yer vermiyorum
Hepsini de gördüm geçirdim çok şükür
Yıkıcı.
Eşit gibi geliyor
Yapıcı. Elhamdülillah
Boş insanlar ya 😂
Yıkıcı insanlarla işim yok.
Yıkıcı
Yapıcı insanlar
Şükür şanslıyım bu konuda