Gerçekten birinin hayatını değiştirdiğinizi ama o elinizi bırakınca mahvolduğunu hissettiniz mi? Hikâyesi olanları yoruma
2 ay
Gerçekten birinin hayatını değiştirdiğinizi ama o elinizi bırakınca mahvolduğunu hissettiniz mi? Hikâyesi olanları yoruma
Aşkı kaldırıp attık.
Elini tutmadan gözüne bakmadan sesini duymadan hayatına dokunup daha güzel olması için uğraştığım insanlarım var.
Kimse mahvolmuyor. Benden sonra herkesin önü açılıyor. Kimsenin hayatını zehir etmek için girmiyorum. Zindanlarından çıksın diye ekstra destek verdiklerim oldu.
Verdıgın destek sonucunda ne oldu pekı? Ya da sen hayatlarından cıktıktan sonra bı yukselıs varsa kalıcı oldu mu?
Olabildiğince bireysel katkı, gerek mental, gerek yok göstermek adına, gerekse varsa bir çıkış sunmak adına vs. Yönünü değiştiren oldu, yapamayanda oldu.
Desteğin sonucunda tabiki engelleyen de oldu:)
Isın ucu bı sekılde vefasızlıga gelıyo.
Önemli bir detay değil benim için, her ne kadar onlar için görünse de kendime yakışanı yaparım. Bu benim için yeterli
Sınırlerını ve egonu bı kenara bırakabılmıssın sen
Hayır egom var
Egodan dolayı o halde
Teşekkür ederim
Kimseye faydam yok zararımda yok
Kendıne
Kendimede faydam yok boşa yaşıyorum öyle
Zararında yoksa olsuun
Dedim ya boş sjsjd
Saglık onemlı olsun sjsn
Sısjdm oda yok valla shsh
Sus artık djsjsn neselı bıseyler dınle djsn
Bahss ne dinleyeyim söyle
Sen oner ben dınlıyım hadı snsns
Sjsjjd deprestona girersin
Olsun gonder gelsın snsns
Atarım birazdan sjdj
Pekkıı
Teşekkür ederim derim dişiaslan
Rıca ederım çinli djjs
Sjdjud çan çin çonum
Sjsjsj anlamı var mı nıckın
Anime karakteri sevdiğim
Bu his bende de var, hem de birkaç kez yaşadım diyebilirim 😔✨
Birinin hayatına girip düzen kurmasına, toparlanmasına yardım ediyorsun; sonra bir noktada senden kopunca aynı kaosa geri dönüyor. Bu, aslında senin gücünden çok, onun kendi ayakları üzerinde duramamasıyla ilgili. Sen destek olursun ama kimse kimsenin hayat garantisi değil 💔🌱
Cevap
3Cevap
yok olmadı.
Ben kimseyi değiştiremedim lakin eskiden beni değiştiren biri olmuştu gittiğindede mahvolmuştum sanki
Derya
Bi onu değiştirebildim jbjbjb
🙄
Polatıda değiştirdim sanki bilgisayar öğretmeninden mafya babasına dönüştü kgjgjcg
Aah ah
Aslında çok kişiyi değiştirdim ya memati polat derya... jvjvhvhh
Öldün sen gömdük senı bız endnd
Haykırdım hchvhb allah razı olsun hiç gülecek bi halim yoktu sagolasın
Cok borclanıyosun sen yalnız sjsj
He ya 2 çocuk vardı üniversite yıllarında kardeşim gibi sever sahip çıkardım benden sonra ölmüş
🙏🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?