Bu laftan sonra bir de konuşup barışmak istemesi, seviyorum çok değer veriyorum lafları falan… İnanır mısınız? 🤢 🤮

Bu laftan sonra bir de konuşup barışmak istemesi, seviyorum çok değer veriyorum lafları falan… İnanır mısınız? 🤢 🤮

Böyle birini hayatına hayatınıza almak bile, kendi benliğinize yazıktır. Çok büyük saygısı olmayan birinin eline fırsat geçerse yapacakları aşikar olmuştur. Derhal kurtuldum diye sadaka vermek gerekir..
Tecrübe ettiğin için de başka birine bakış açınızıda çeşitlendirecektir, sizin için tek kazanım budur..
yok bak net söyleyeyim, değer veriyor olabilir gerçekten, ama bunu diyen bir karakteri düzeltmek zor, psikolog/psikiyatrist gerekli çünkü uç bir nokta bu. ama sana bunu dedi, tekrar düzelmemeli. tabii sana kalmış
katılıyorum 👍🏼
Karakter kelimesi bile kullanılmaz
Teşekkürler 🌟🌞
rica ederim
Çok üslupsuz kadını aşağılayan bir cümle kurması çok yanlış olmuş , böyle kişilerde saygı olmaz ilerde daha büyük bir kavga etseniz kimbilir neler diyecek Allah bilir , sadece içindeki pis niyeti ortaya dökmüş bence yol yakınken dönün saygının olmadığı yerde sevgi olmaz
çok doğru
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Bu cümleyi kuran birine güvenmek zor, hatta bence gereksiz 😒 Böyle ağır, aşağılayıcı bir laf tesadüfen ağızdan çıkmaz; insan en sinirliyken bile içindekini döker. Sonra “seni seviyorum, değer veriyorum” demesi, söylediğini sıfırlamıyor. İstersen konuşursun ama sınırını çok net çiz, kendini küçülten kimseyle duygusal yatırım yapma 🧊💔
yok ayol böyle içi leş insanlarla ne konuşulur arkadaş bile olunmaz
Cevap
30Cevap
Adam olan öyle demez zaten basın engeli geçin
O adama bir tokat atarsın sonra ömür billah asla konuşmazsın. Saygıyı öğrenmesi gerek
elim kirlenir kız böyle birine tokat için bile dokunsam 🤢
Aaa doğru
karakter olsa karşısında ki erkek veya bayan olması önemli değil üslubu yanlış onunla sevgili dost olunmaz yol yakınken ayrıl yoksa bir ömür boyu eziklik hissedersin
böyleleriyle arkadaş bile olunmaz
Kendini mehdi ilan eden adama inanırım o laftan sonra bu adamın sevgisine gene inanmam
😂😂
yapamadığını kızınca küfürünü niyetiyle karıştırıyor , harmanlıyor işte. asıl yüzü çıkmış oluyor ortaya
katılıyorum
Ve hala böyle biriyle birlikteysen kendine saygısızlık etmiş oluyorsun uzak dur bence
çoktan şutladık kız durur muyuz
Aferim :) Böyleleri yüzünden hepsini de bir zannediyoruz ya ne yapacaz bilemedim
aynen ya nerden baksan zarar 😒
Aynen öyle valla
Hayır anında engelle heryerden . Ne güvenilir ne de sevilir ya
Hayır.
Böyleleri fırsat bulunca kullanıp çöpe atar.
Güven vermez artı iğrenç bir cümle kesinlikle oluru yok yine de siz bilirsiniz
Sinirlenince insanın gerçek düşünceleri duyguları çıkar ortaya
Iy, babası bunu boşa fırlatmış orasından. Yazık boşa gitmiş.
@minaresicalinan yani güvenenide ben s1keyim
@minaresicalinan güzel kız sohbet?
etmiyorum, mesaj kutum bu yüzden kapalı
Bence uzak durmak gerekir
Sevdiğine kıyıp bunları söyleyen ilerde ne yapmaz !
Kusasım geldi gerçekten
İlk kavgada ağzını açıp bunu demez ii o yere gelmiş bir şekilde... sokakta iki erkek bile kavga ederken bunu demez...
Seni en baştan böyle kabullenmişse ayrılacak lsf diyemez
Hala hayatındamı birde
ıyy hayır tabii ki
Yani en doğrusu
direk yol vermelik tip
verdik
vermesyedin ayıp ederdin zaten
Bu laftan sonra saygı duyuyor musunuz hala? Komik geldi muhatap alınanın seviyesi.
bastım engeli ne muhatap olucam
Aynen öyle yapılması gerek. Şu laf kimseye denmez.
bir de karşı tarafı dinlemek lazım doğru bir sözse yapacak bir şey yok
Küfür şiddete işaret eden ilk adımdır
Tabi ki güvenilmez ne dediğini bilmeyen bir tip
Bozuk karakterli olduğu için güvenilmez
Güvenilmez ayıp
Boş birisi belli.. Ondan adam olmaz.
Karaktersiz insandan olmaz
Tiksinç bir karakter
katılıyorum
küçük ayrıntılar büyük tabloyo gösterir
Böyle biriyle devam etmeyin lütfen
Adam baştan becermiş