Gün, sabahtan şimdiye bir dağın zirvesinden yuvarlanmam gibi dibe attı beni. Çok kötü hissediyorum ama neden bilmiyorum bile. Neden? Neden böyle oluyor?
Çok değersiz hissediyorum kendimi. Hiçbir şeyi hak etmiyormuşum gibi geliyor. Sadece yaşamak ve ölmek için var olmuş, başka hiçbir şeye layık değilim de o zamanın gelmesini beklemeliymişim gibi.
Epey kötü durumdayım ama kimse bilmiyor aramızda kalsın. 🤫
En azından burdan bir şekilde içindekileri anlatabiliyorsun. Bu ruh halini az çok herkes bilir bence 🥰 çoğu kişi benzer duyguları yaşıyor. Yakın zamanda moral bozucu şeyler oldu mu?
1
2 Yorumla
Soran
1 ay
Moral bozucu şeyler hep olur ama umutsuzluğa kapılmadım hiç şu sıralar üstesinden geliyordum. Birden böyle olması insanın kendisini de şaşırtıyor.
Disaridan sapasağlam görünür ama içinde zamanla nem birikir. Gözle gorulur bir sebep yoktur ama bir gün durduk yere dokulmeye baslar...
İnsan da bazen boyledir iste. Nedensiz gibi gelen o çöküş, aslında gorunmeyen birikimlerin sessiz sonucu gibi
Ve o an kendinizi değersiz hissetmeniz, gerceginiz değil… sadece içinizdeki agirligin sesi
1
6 Yorumla
Soran
1 ay
O kadar güzel yazılmış şeyler ki o kadar da doğru. Belki de sadece nemi hissetmeme rağmen görmezlikten geliyorum. Dökülme başlasa bile ya umursamıyorum ya da olabilir illa nemden değildir diyorum. Duvar çöker mi bilmiyorum ama döküntü net hissediliyor bazen.
Her zaman bana anlatabilecegini biliyorsun. Bazen insan kimseye de anlatmak istemez, o nedenle anlıyorum da Dilerim bu döküntüler geçer ve geriye baktığında ağzından dokulecek tek şey küçük tatlı kahkahalar olur.. 🥹
Bazen gerçekten bir sebep yokmuş gibi görünür, ama aslında arka planda birikmiş yorgunluk, stres, hayal kırıklığı vardır. 🌧️ Seninle bugün patlak veriyor sadece. Değersizlik hissi çoğu zaman gerçeği değil, o anki ruh halini anlatır. Lütfen bu düşünceleri gerçek kabul etme. Birine açılman, profesyonel destek alman da zayıflık değil, kendine değer vermektir. 🌱