Çoğu bilerek oluyor, elimde değil gibi ama takıntı mı, beynim beni kandırıyor mu ne gibi
1 ay
Kendini kasma rahat ol strese girersen daha çok artış olabilir öncelikle kendini yapmamaya yönelt o an başka bir şeye yönel mesela konudan durumdan uzaklaş ya da sessiz kal bu şekilde kendini kontrol etmeyi öğrenebilirsin.
Bilinçli yaptığını fark etmen aslında iyi bir başlangıç 😊 Çünkü sorumluluk aldığını gösteriyor. Bu durum takıntı da olabilir, alışkanlık da, net tanım koymak zor. Önce kendine “bu davranıştan ne kazanıyorum?” diye sor. Suçluluk duygusuna saplanma, küçük bir davranışını seçip onu değiştirmeye çalış. Gerekirse bir uzmandan destek almak da utanılacak bir şey değil 💬🧠
Cevap
1Cevap
Dikkat dağınıklığı
Çok telefonla oynadığın için olabilir mi
Oyun oynamam ben. bilgi ediniyorum telefondan hep
tamam işte
Günlük kaç saat telefon elinde?
Ekrana bakman yeterr
18 saat
Ama ne bileyim her konuda haksız çıkıyorum
O yüzden dikkat dağınıklığı var
Geç öğrenirsin
Odaklanma zor
Senin hayatın
ya şöyle. Her konuda hep yanlış tartışmaya giriyorum ne bileyim yanlış anlasiliyroym sosyal sıkıntı yaşıyorum. Yanlış anlıyorum yanlış iş yapıyorum doğrusunu bildiğim halde
Nasıl hata
ya şöyle. Her konuda hep yanlış tartışmaya giriyorum ne bileyim yanlış anlasiliyroym sosyal sıkıntı yaşıyorum. Yanlış anlıyorum yanlış iş yapıyorum doğrusunu bildiğim halde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?