Sizin karakteristik yapınız nasıl işliyor?

Ben basit bir insanım. Yemek yerim, uyurum ve işe giderim. Hayatımın büyük kısmı bu sade döngü etrafında akar.

Beni rahatsız eden insanları, bu kişi ailem ya da sevgilim olsa bile, hayatımdan açıklama yapmadan çıkarabilirim. Uzun süre ortadan kaybolabilirim. Aşırılığı, gösterişi ve gereksiz harcamayı sevmem. Kaliteli bir pantolon alır, onu uzun süre yıkayarak giyerim; değişim ihtiyacı bana uzak bir kavramdır.

Zihnim çoğu zaman sessizdir. Düşünmeyi sevdiğim söylenemez; aksine mümkün olduğunca düşünmemeye çalışırım. Boşluk hali bana daha doğal gelir. Bazen konuşmalarda bile en son soruya ya da en gereksiz olana cevap veririm. Evet, sürekli şikayet ettiğiniz o davranışa sahibim.

Büyük hayallerim yok. Abartılı hedefler, dramatik yönelimler bana ait değil. Tek istediğim, bir dağ evinde oduncu olarak yaşamak. Karakter olarak da buna yakınım; sade, sert ve değişmeyen. Odun gibi.

Sınırlı tepki veririm; bu da çoğu zaman neredeyse hiçbir şeye kolay tepki vermediğim anlamına gelir. İstisnalar mevcut.

İdealistik yapım değişmez, kalıplaşmıştır. Bu yüzden söylenen birçok şey bir kulağımdan girip diğerinden çıkar.

Bağ kurmakta zorlanırım. Sevme duygusundan yoksunum.

Hantal bir yapım var. Zorunda değilsem kılımı kıpırdatmam. Ama zorundaysam, işi mümkün olan en hızlı şekilde bitiririm. Aceleciliği de pek sevmem.
Sizin karakteristik yapınız nasıl işliyor?