Bana gelmiş ergen deyiş kendisi. 35 yaşında ben ona menopoza girmiş demiyorum kırılmasın diye. Ben ergen değilim ama kendisi 45 yaşında menopoza buna rağmen yaş zorbalığı yapıyor
2 ay
Bana gelmiş ergen deyiş kendisi. 35 yaşında ben ona menopoza girmiş demiyorum kırılmasın diye. Ben ergen değilim ama kendisi 45 yaşında menopoza buna rağmen yaş zorbalığı yapıyor
1. 35 yaşında menopoza girilmez
2. menopoza girmek ayıp veya alay edilecek bir durum değil. her kadının geçirdiği biyolojik bir süreç. erkekler de andropoza giriyor mesela
erkeklerin kaıdnlarla ilgili bir mevzuyu anlaması veya empati kurması için illa "ana, bacı" diye örnek vermek mi gerekiyor bilmiyorum ama anneniz de menopoza girdi, ona da böyle saygısızlık yaptınız mı "menopozlu kadın" diye?
yaşınız yüzünden değil davranışlarınız yüzünden "ergen" demiştir büyük ihtimalle.
35 yaşında manepoza giren kadın tanıyorum.
haa tamam o zaman öyle bir kadın tanıyorsan haklısın (!) bunca lafın içinden odaklandığı şeye bak. haklıymış kadın. yaşım senden küçük ama sen ergenlikten çıkamamışsın, yani o lafı yaşın yüzünden işitmedin. kişiliğin, davranışların, düşünce şeklin ergence.
Yaş zorbalığı gerçekten çok incitici olabiliyor 😔 Senin yaşını küçümsemesi, kendi güvensizliklerini örtme çabası olabilir. Bazı insanlar yaş aldıkça gücünü bilgiden değil, başkalarını aşağı görmekten almaya çalışıyor. Sen karşılık vermek istersen sakin ve net ol, seviyesini düşürme. Sınır koyman gayet haklı ve sağlıklı bir tepki 👍🏻✨
Cevap
1Cevap
Gençler zorbalıyor. Yoldan karşıya geçerken yaşlı teyzem yardımcı olalım sana diyorlar. Halbuki yardım isteyen yok. Bizim zamanımızda böyle miydi.
Eski yaşlarına dönemedikleri içi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?