21 yaşındayım ne söylemek istersiniz dalga geçmeden örneğin ben 21 yaşında olsam şunu yapardım yapmazdım o yaşıma geri dönsem
1 ay
hayatında asla değer görmeden kimseye değer verme sana değer vermeyen hiçbir insana iyilik yapma bugün yanında olan arkadaşların bir kaç sene sonra yanında olmayabilir tek kalabilir yalnız kalıp depresyona girebilirsin ama buna önlem alırsan insanlarla arkadaş ol ama asla onlara güvenme ve bir işe gir çalış para biriktir cebin ne kadar güçlü ise sende o kadar güçlü olursun
Kesinlikle okumayı bırak lise mezunu ise İŞKUR İŞKUR yoksa bir işe gir ama kesinlikle okuma okumak sadece aptalların işi gibi geliyor bana artık ben çok okudum hayatımı boşa harcadım
Ver me
21 yaşındayken keşke başkalarının ne düşündüğünü bu kadar umursamasaydım 🙃
Denemekten korkma; bölüm, iş, hobi… hata yapman çok normal.
İngilizceye ve dijital becerilere ağırlık ver, network kur, bol bol oku, gez.
Bir de ilişkiler için: kırılmaktan korkup kendini kısma ama kırmızı çizgilerini de çiğnetme ❤️
Cevap
14Cevap
Çok çalışırdım
Fırsatım varsa ticarete girerdim
Mutlaka üniversite okurdum (okudumda)
yurt dışı gezisi varsa katılırdım
İlerde yaparım diye hiç bir şeyi sallamazdım
kızların fazla ahını alma makineyi de ne kadar erken bırakırsan o kadar iyi. keyfine düşkğnlüğünü yen tekrardan çalışkan birisi ol yoksa hayatını skip atıcsn
Konfor alanında çık en başta
Sağlıklı beslen spor yap
Yeni bir dil öğren YouTube kanalı açıp güzel içerikler paylaş
O yaştaki Hayallerimle yaşantımın alakası yok hangi pismanliklarimdan ya da yapamadiklarimdan bahsedeyimki
Hobilerimi yapardım bir de bir konuda uzman olmaya çalışırdım.
Ben senin yasinda olsam bos seylere para harcamam parami biriktitmeye çalışırım
21 yaşında olsam bende kadar çalışmaz başka bir iş yapardım
Bol bol ver lahdhshhs
Okuyormusun hangi sehirdesin
Ehliyeti erken alırdım
Hayatını yaşa gencken
Hayatını yaşa. Anın tadını çıkar.
Hangi bölümde okuyorsun
Baz alışkanlıklarımdan vazgeçerdim
Anı yaşa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?