Konuştuğum bir erkeğin beni kıskandığını görünce çok yükseliyorum ve kısıtlaması falan da çok hoşuma gidiyor, normalde bana karışılması hoşuma gitmez ama neden çok etkileniyorum normal mi
2 ay
Konuştuğum bir erkeğin beni kıskandığını görünce çok yükseliyorum ve kısıtlaması falan da çok hoşuma gidiyor, normalde bana karışılması hoşuma gitmez ama neden çok etkileniyorum normal mi
Normal her kız böyle ben dahil, beni koruyor benim için en iyisini düşünüyor diye düşünüyorun ve beni korumak için bana sinirlenmesi, kısıtlaması, kıskanıp kavga çıkarması bile hoşuma gidiyor.
Bence çok normal 😊 Kıskanılmaktan hoşlanman, ilgi ve sahiplenilme hissini sevdiğin anlamına geliyor. 💘
Ama kısıtlama kısmında sınırı iyi fark etmen önemli. Flörtöz, hafif kıskançlık tatlıdır; kontrol etmeye, hayatını daraltmaya dönerse sağlıksız olur. 🚫
Kendi sınırlarını bil, hoşuna gidiyor diye her şeye de “tamam” deme, dengeyi koru. 💬
Cevap
17Cevap
Kıskanması normal ama kısıtlaması iğrenç bir şey bundan hoşlanman da anormal
Neden hoşuma gidiyor bilmiyorum ki
:')
Evrimsel sürecini tamamlayamamış kızlarda var bu özellik evet
Ne alaka kanka
Peki ya kısıtlar gibi yapıp daha da açılmanı istese
Ayy yok olmaz
Sen sevgilinin açılmasını mi istersin
Narsist biriyim sanırım tek benim ol isterdim, konuşmak istersen sanırım anlasicaz
Benim de bi kızın beni sahiplenmesi hoşuma gidiyo ama boğmayacak şekilde, Sanırım çocukluğumdan beri ailemden sevgi ilgi görmediğim için
İlerleyen zamanda itici gelir, muhtemelen sen onu daha çok seviyorsun şu an
Yoo yeni konuşmaya basladigim da hepsinde oluyor
Eril geliyor olabilir
Galiba evet
kendine ozsaygın yoksa hoslanman normal tedavı ol
Sertlik yukseltiyor seni
bazı kızlard ao dürtü var
Seven erkek kıskanır zaten
Peki kıskanç ama ilgili erkek seviyor musun?
Tabiki evet
Burcun ne peki
Boga
Mayıs boğası mısın
Yess
Severimm
Sen akrep sever misin peki?
Anladım
👎🏽
Ben kısıtlama sevmiyorum maalesef
Abla delirmeee
Neden öyle diyorsun bacım durum çok mu vahim