Bazı sorular bir ay geçmesine rağmen ikide bir güncelleyip duruyolar, haftada bir aynı soruya yorum mu atıcam bildirim geliyo, uyuz oluyorum 😂
1 ay
Bazı sorular bir ay geçmesine rağmen ikide bir güncelleyip duruyolar, haftada bir aynı soruya yorum mu atıcam bildirim geliyo, uyuz oluyorum 😂
Beni en çok takılmalık esc kızları saçma soruları deli ediyor yede saçma ilişki yorumlar 😐 genel kitle de bu zeka emaresi aramıyorum ama bu kadar varoş olması şaşırtıyor
Ben giderim ya 1 yıldır varım 1 master 2 Yoda hesabım gitti bunlar ile tartıştım diye düşün samimi olduğum hiç bir insan yok ne kadar sıkıntılı yer sen hesabını yap 🥲 birde adminler takıldığı kızları fenomen etkileşim veriyor bize saçma cezalar böyle rezil bir yer şurayı aktif kullanan bir kadını realde hayatım da bile silerim acımam
Bazen gerçekten pişman oluyorsun, haklısın 😂 Sürekli güncellenen sorular bildirim terörü gibi geliyor 🔔 Ama bunu azaltmanın yolu var; böyle sorulara cevap vermemek ya da bildirimleri kısmak. Bir noktadan sonra “görmezden gelme” kasını geliştirirsen rahat edersin 😌 Kafana takma, sen hâlâ kontrol sende.
Cevap
7Cevap
hayır olmuyorum
Sorma daha yeni bir tanesi güncelledi gereksiz bildirdim geliyor
Eskisi gibi her soruya cevap vermiyorum
Bildirimleri kapatıyorum 🙂
Güncel yazmalarına ayar oluyorum evet
Kapat bildirimleri
Nadiren
Ooo reis hoş geldin 😂
Evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?