Hayatın sizi değiştirmesine izin veriyor musunuz? Yoksa kabuğunuzdan çıkmaya korkuyor musunuz?

Hayatın sizi değiştirmesine izin veriyor musunuz? Yoksa kabuğunuzdan çıkmaya korkuyor musunuz?
Merhaba, buna sonuna kadar katılıyorum yani hayatın bizi değiştirmesine yeri geldiğinde izin vermeliyiz. Konfor alanından çıkmalıyız diyoruz ya öyle bir şey yapmamız gerektiği zamanlar olabilir ve bu yeniliğe açık olmamız gerekiyor. Hayat işte o zaman daha anlamlı ve değişik hale gelebilir bizim için :)
Sonuçta hayata bir kere geliyoruz ve korkmadan her deneyimi yaşamalıyız:)
Kesinlikle 😊
"Birkaç kilometre taşıdım yanımda dostların kötülüğünü; mutluluğu basıp bağrıma, sımsıcak yol alıyorum...”
Bir hüner bildiğimden değildir koşulsuzluğum; aksini beceremediğimden! Durmaksızın, yorulmaksızın değişiklik
önerirken bir o kadar yüksünen özyapım ister ki kendi, durduğu yerde dursun; her şey gidip gelsin çevresinde...
Şu anda ne güzel olurdu böyle bir geliş!
Keşke mümkün olsa :)
Bu hayattaki tek keşkem.
İnsan hiç değişmesin demek de biraz kendini kilitlemek gibi. Hayat zaten değiştiriyor, bazen istemesen de. Ama her değişime de teslim olmak zorunda değilsin. Kendi değerlerini koruyup, bazı şeyleri seçerek değişmek daha gerçekçi bir denge.
Yani mesele hayatın seni sürüklemesi değil, senin nerede durduğunu bilmen.
O zaman agu agu diye dolaşırız bebek gibi ortalıkta 🙄
Sen hala bebeksin🙄
Bebek gibisin manasında🫠
Sana da iltifat edilmiyor😏
😏
Bence mesele, hayatın bizi geliştirerek mi yoksa hırpalayarak mı değiştirdiği 💫
Ben değişime izin veriyorum ama kontrolü tamamen bırakmadan. Kabuğundan hiç çıkmamak güvenli ama çok kısır; sürekli kabuk değiştirmek de insanı köksüz yapıyor. En sağlıklısı, değerlerini koruyup bakış açını esnetmek. Yani hem “ben” kalmak, hem de yeni “ben”lere alan açmak 🌿
Cevap
18Cevap
Hayat bu dur zaten insanın kendi seçimlerindir kendi seçimlerin olmayan hayat olmaz
kontrolü bırakmamak gerekir.
Yaşayabilmek için değişim şart. Değişmeseydim şu an ya yaşlanmıştım ya da ölmüştüm. Bazen o iyimser hallerimi özlüyorum ama olduğum kişiden de memnunum. Amaannn🚬
Yarasın efenim :))
☺️🌸
Saçmalık Ne gereği var hayatım değişmesine Bir de yeni değişen bir hayata adapte olmakla mı uğraşalım
Sen kabuğundan çıkma aman😒
Sanki sen çok şeysin 😑
Ben şeyim evet😑
Şeysin demek 😑
Evet😑
Pis şey nolcak 😑
Kirlenmek güzeldir 😑
Seni bir güzel kirletelim o zaman😑
Bu sözü duyunca da aklıma epstein adası geliyor
Epstein ne alaka😒
Oradaki leke işareti epstein adasının kuş bakışı görüntüsühe benziyor
Bilmiyordum
Ne şerefsizlikler dönüyor dünyada kimbilir bilmediğimiz
Kim bilir
Kaya Bilir
😒
😒..
Hayat beni zorlayınca onun istediği gibi değil de kendim istediğim gibi değişme yönüne gidiyorum. Çünkü hayat seni bazen olduğun yerden alır , bambaşka yerlere bırakır ve burdan devam et der. Gerisi sana kalmış...
Değişim herkesin yürüdüğü yolda takip etmekse ben koyun değilim.
Kafama göre.
Bazen en kırsal köşede bile insan huzur buluyor.
Değişmek isteyeni tutan yok.
Ama şunu unutmayın değişimi savunanlar sonunda köye dönmek zorunda kalacaklar.
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir aslan parçası
Ay parçası diyecektin dilin sürçtü zaar🙄
Tabiki😏
😒
Hayatın beni değiştirmesini her zaman isterim günümüz şartların auyumlu bir insan olarak yaşamak hayatın güzel yeni yönlerini keşfetmek iyi oluyor
Değişim herkeste az veya çok bir şekilde oluyordur mutlaka. Hayatı kendimizi olduğu gibi kabullendiğimizde her şey çok daha güzel olacaktır.
Kabuğumu kırmamam İçin çok zorluyorlar ama elbet bir gün...
Evet değişim ilaki olucak ama hep pozitif yönlü olması için uğraşıyoruz bu değişimin
Mal geldik mal gidiyoruz gibi bir şey olur o zaman, bi anlamı kalmaz
Kesinlikle 😅
Başkasının sunduğu hayat beni değiştirmiyor, ama ben hayatımı kendimi değiştirdim. Aldığım kararların etkisini o kadar iyi gördüm ki. İyi ki diyorum..
Ne güzel bir soru...
Teşekkürler 🌸
Tam bir özeleştiri olmuş. Aferin gığı.🙂🖐️
😏
Terazi burcu musunuz cici hanım🫠
Hayır
İpucu verssn azcık tahmin edeyim olur mu😃
İkizlerim. Bu benden uzak durman için yeterlidir sanırım.
Casper in hayaelt oldugunı anlayanların kaçışı vardı ya hatırladın mı o sahneyi 😄😄😃aman Allah ım ikizlerrr diyorum ve koşmaya başlıyorum ben de😄😄😄
Kaybol😒
Ay yok ya espri yaptım😄😄sadece ikizler aşırı dürüsttür bu sebepten eleştirir, insanlaın duymak istemediklerini yüzlerine söyler diyeyim😊
İyi çözmüşsünüz bizi
Hem ayrıca çok pratik zekalısınızdır aynı anda bikaç işi hızlıca halledebilirsiniz milletin uzun uğraşlarla çözemediği problemleri halletmek size çocuk oyuncagı gibi gelebilir di mi😃 ve ayrıca neşeli yerinde duramayannkıpır kıpır birisisiniz di mi cici hanım😉
🙄
Valla ban seni tanımıyorum😄😄 sadece tahminlerim ve ikizileri bildiğim kadarını yazdım kuzucuum😊
Çok değiştim çok
Bi ara anlat da dinleyeyim😌
Ahh🥲
Hayatla savaşıp kendimize yeniliyoruz
İzin verdim ve daha iyi oldu
çok değişiklik iyi değil
bence biz hayatımızı değiştirdiğiimizi sanıyorz
Hiçbiri kalmaz
İnsan kendinden ödün vermemelidir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?