Bence hepsinin geçmişte unutamadığı var, duygusal olarak aldatıyor, yoksa insan sevmeden yapamaz, birinin kalbine giremiyorsan doludur, çünkü benimki öyleydi
2 ay
Bence hepsinin geçmişte unutamadığı var, duygusal olarak aldatıyor, yoksa insan sevmeden yapamaz, birinin kalbine giremiyorsan doludur, çünkü benimki öyleydi
Cevap
2Cevap
Benim eski sevgilim böyleydi benimle birlikte herşeyi yapıyor ölüyor bitiyor birliktelik her şey tamam ama ilk sevgilisini özlüyordu eee o zaman benimle ne işin var diyordum benide bırakmıyordu bu tür insanlar hasta gerçekten kabul etmiyorlar ama kafaları gidik
Bazı insanlar böyle maalesef işin garibi neden hep bizi buıluyorlar dünyada milyarlarca insan var nerden buldun beni değil mi?
Valla bende öyle dedim ama genel persfektiften bakınca zaten hayatımda kimsenin normal olmadığını anladım o yüzden çokda sorgulamadım, yine de işin garibi tutarsız olmaları bir gün yanımızda öteki gün değil, çünkü aldatıyor, o zaman neden benlesin cidden, ben bu şekilde yapmamıştım yani kimseye
ilişkimiz bitmeden yeni sevgili yapmıştı yolda gördüm bende hiç ses etmeden yoluma baktım öyle ya da o çocuk vardı aldatıyordu benim haberim yoktu
Ben ona ilk gün söylemiştim beni aldatma ne yaparsan yap kabulum kızarım vs. ama konuşuruz barışırız ama aldatırsan vs. asla kabul etmem seni demiştim ona bu kadar açık çek verdim ama gitti yine yaptı yapacağını neyse bizde evimizde üzgün üzgün oturuyoruz işte ona üzülmüyorum ben bu kadar nasıl saf oldum diye kendime üzülüyorum
Emin ol bulurlar böyle insanlar genelde çok mutlu oluyorlar hayatlarına devam ediyorlar senin ki ne durumda şimdi?
Çok haklısın o zaman utanmadan birde geri dönmeye çalışıyorlar sen o kadar bensin ki onu fark ettim inşallah sende çok mutlu olursun iyi akşamlar
Gerçekten narsistse kendinden başkasını sevmez. Kendinden başkasını seviyorsa zaten narsist saylanmaz
Farketmez. Narsist demek sadece kendini seven demek
Hayır.
Severse zaten narsist olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Narsistlerin “semesi” bizim anladığımız sevgi değil, daha çok ihtiyaç ve sahiplenme gibi oluyor ❤️🩹 Genelde gerçekten bırakmayı, yas tutmayı beceremedikleri için eski kişilere tutunuyorlar; bu da duygusal aldatma gibi yansıyabiliyor. Senin “kalbi doluydu” hissin büyük ihtimalle doğru. Sadece şunu unutma, bu onun eksikliği; senin değerinden hiçbir şey eksiltmez 💫