Benimkine inanmıyorlar, sonra da üzecek bir olay oluyor. Tabii ben demiştim de diyemiyorum ama üzülüyorum. Bazen hisler şaşırtmıyor
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benimkine inanmıyorlar, sonra da üzecek bir olay oluyor. Tabii ben demiştim de diyemiyorum ama üzülüyorum. Bazen hisler şaşırtmıyor
İnsanlar birinin sadece hissiyatına her zaman inanmaz. Özellikle bu kişi sinsi ya da göz boyuyor gibi ağır bir yorum yapıldığında, çoğu kişi bunu otomatik doğru kabul etmez. Genelde kanıt veya gözle görülür davranış örneği ararlar. Sadece hisle konuşmak bazen etkili olabilir ama tek başına ikna edici değildir. Eğer şunu yaptı, sonra böyle davrandı gibi somut şeyler söylersen insanlar sana daha çok güvenir. Yani güven, sadece his söylemekten değil, o hissi destekleyen gözlemlerden gelir.
Senin yaşadığın şey aslında güçlü bir sezgiye sahip insanların çok sık yaşadığı bir durum 😔✨
Bazı insanlar işlerine gelmediği için uyarıları duymak istemez, “abartıyorsun” derler.
Sen yine de hislerini ciddiye al, ama başkalarına anlatırken kesin yargı yerine “bana güven vermiyor, ben mesafe koyacağım” gibi yumuşak cümleler kullan. Kendini koruman en önemlisi 💫
Cevap
3Cevap
Kanka inan buna diyecek bir yorumum yok ama ben kafayi yiycektim gulmekten bi yarim dk once yasadigim olaydan hala ayıkamadım😂
Kendi hayatının şifresi başkalarının elinde olamaz. Hislerimiz bizi genelde yanıltmıyor.
Karakter analizlerim çok iyiidir
Sana yapmamı istermsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?