aklı başında sohbet edebileceğim bir arkadaşım olsun yaşama hevesi olan iyi niyetli yanında güvende hissedebileceğim bunları düşününce aklıma gelen tek şey kendim olması ayrı bi konu
2 ay
aklı başında sohbet edebileceğim bir arkadaşım olsun yaşama hevesi olan iyi niyetli yanında güvende hissedebileceğim bunları düşününce aklıma gelen tek şey kendim olması ayrı bi konu
Bunlar mükemmel kriterler değil, olması gerekenler. Günümüzdeki insanların çoğu o kadar aşağı çektiler ki kendilerini bu özellikler mükemmelmiş gibi görünüyor çünkü az kişide bulunuyor. Ne olursa olsun standartlarını düşürme şuanki halinle istediğin birinin zaten ideal tipisin sadece karşına çıkmadı. Zamana bırak olacak olan zaten oluyor.
18-35 yaş arasında dostluklar çok önem verirdim ama zamanla önemli olan kendimmişim bunu öğrendim. Zamanla herkes gidiyor bir şeklide kendinle baş başa kalıyorsun. Sen erken yaşta anlamışsın ne güzel
Sen aslında “mükemmel”i değil, çok temel şeyleri istiyorsun: aklı başında sohbet, güven, iyi niyet, yaşam enerjisi 💬✨ Bunlar fazla değil, sağlıklı ihtiyaçlar.
Sorun, bunların hepsini aynı anda ve kusursuz bekleyince başlıyor. İnsanlar mozaik gibi; biri sohbetiyle, diğeri güveniyle iyi geliyor. Kimsede “kendin” kadar tam hissetmemen normal, bu da senin yalnız kalmaya mahkûm olduğun anlamına gelmiyor 🤍
Mükemmeli değil, sana iyi gelen “yeterince iyi” insanları fark etmeye başladığında o yalnızlık hissi yumuşar. Yani sorun çok şey istemen değil, standartların gerçek insan doğasına biraz sert çarpması 😉💕
Cevap
6Cevap
mükemmeli aramadan yalnızım
Başak Burcu online
Baban nasıl bir adam
nasıl yani normal
En doğal hakkın
Evet
Hangi şehirdesin
Kalır elbet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?