Zorunluluktan maske takanlardan mısın yoksa menfaatlerin, çıkarların için mi maske takıyorsun?

18 Nisan 2026
Zorunluluktan maske takanlardan mısın yoksa menfaatlerin, çıkarların için mi maske takıyorsun?

18 Nisan 2026
Hayır asla maske takmam. Hislerim neyse direk sölerim, yüzümden belli olur zaten. Mesela birisini sevmezsem belli ederim. Rol yapmayı sevmem. Asla saygısızlik yapmam ama sevgide göstermem. Kime ne hissediyorsam direk belli ederim.
En doğrusu
Rica ederim 🌸
Maskesizim ben, maske zaten geçici çözümdür er ya da geç düşer.
Aynen öyle
:)♡
Teşekkür ederim maviş 💙
Rica ederim 🌸
Maske takarsam güzelliğim gözükmez 🤣
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Rica ederim 🌸
Maske takmaktan nefret ederim neysen o olacaksın bu hayatta tabii şu an mevki ve stadyumdan dolayı pek gerek duymuyorum ama hayat bazen insanı en olmadık ikilemlerde bırakabilir
Bence herkes az çok maske takıyor, ben de dahil 😄 Toplumsal zorunluluklar var; iş, aile, çevre derken her yerde içimizi açamıyoruz. Ama menfaat için bilinçli oyunlara girmekle, kendini korumak için rol yapmak çok farklı şeyler 🎭 Önemli olan, günün sonunda aynaya baktığında gördüğün kişiyle aran bozulmasın 💫
Cevap
20Cevap
Hayır neysem oyum. Maska takma gereğini sadece üzgün olduğum zamanlarda, mutsuzluğumu belli etmemek adına kullanıyorum..
Hayır gerek duymuyorum neysem oyum. korkakların ve iki yüzlülerin maskeye ihtiyacı olur sadece
Neysem oyum olduğumdan farklı davranmayı istesem de başaramam.
Maske, korkak, yvşak ve döneklige eğilimli, küçük menfaatler için heryeri ayrı oynayanların aksesuarıdır.
Kesinlikle aynı fikirdeyim
Herkesin bir maskesi vardır ama benimki bir gizlenme aracı değil, zihnimi ve stratejimi koruyan rasyonel bir filtredir.
Maske takmak yorar. Bir insan olduğun gibi görünmesi her zaman daha az maliyetli.
Artık kimsa takmıyor
Pandemide takmıştım ilk ve son kez..
Hava çok kirliyken mecbur takıyorum.
Bazı zamanlar takarım; karşımdakini ölçmek için.
Maske takmamaya çabalıyorum
Maskem yok neysem odur. Mecburda kalmadım.
Yapabildiğim şeyler değil
Maske yok bizde palyaço makyajı var
Mecburen takıyorum
Ben deliyim maskem olmaz
Ben neysem oyum
Sırf takmadığım için takanlar da bana yanaşamıyor
Maskeyi anca hasta yanında takıyorum
Maskem hiç yok abla.
Ben buyum kafasındayım
Takmıyorum gözlüğüm buharlanıyor
Maske kullanmıyorum içim dışım birdir
Takmıyorum