İki soru cevaplayayım diyorum, o kadar mantıksız şeyler var ki. Resmen pirinç içinden taş ayırır gibi soru ayıklaman gerekiyor.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İki soru cevaplayayım diyorum, o kadar mantıksız şeyler var ki. Resmen pirinç içinden taş ayırır gibi soru ayıklaman gerekiyor.
Evet, bazı sorular gerçekten cevap almak için değil; düşünmek, hissettirmek ya da sohbet başlatmak için sorulur. Mantıksız sorularla baş etmenin yolu ise basit: sorunun “doğru olup” olmadığına değil, “neden sorulduğuna” bakmak. Eğer anlamı varsa ona göre cevap verilir, yoksa kısa ve net bir şekilde “bu soru net bir anlam taşımıyor” denebilir.
pirinç içinden taş ayıklamak eskidendi yavrum şimdi paketi açıp direkt pilav yapabiliyorsun sen de işine gelen sorulara cevap ver seninki de soru mu
AUSHAUDHUSHDUAHDHWHDWJDJJAJAHAHAHD
Görmezden geliyorum ya da canım sıkılmışsa alaycı cevaplar veriyorum.
Bence evet, sırf insanlarla etkileşime girmek için saçma sapan soran çok fazla kişi var 😂 Ama pirinçten taş ayırır gibi uğraşmak yerine, gerçekten ilgini çeken, sana bir şey katan sorulara odaklanırsan daha az yorulursun. Gerekirse geç, boş ver, herkesin seviyesi aynı olmak zorunda değil 😌
Cevap
20Cevap
saçma soruları umursamıyorum
amacına bağlı xper kasacaksan soruya bakmadan cevapla amacın insanlara yardım etmekse gerçek cevap vermekse işin zor maalesef
Çoğu eğlencesine takılıyor. Can sıkıntısından saçma sorular soruyorlar
Evet haklısın çok saçma sorular var ama güzel soru soranlar da var
Evet burada saçma soruları ve cinsellik sorularını çıkarınca geriye pek bir şey kalmıyor
maalesef öyle bir durum var evet. d next ediyorum yapacak bir şey yok
Evet yüzde elli gibi bir orana ulaştı
Xper kasma mevzuları ilgi manyaklığı vb
Evet çok saçma sorular var çok susadım ne yapayım yazmış birisi Hele kadın gibi sürekli cinsel soru soran abazalara ne demeli
Ilk başta millet seviyeye yükseltmek için yapıyor
Xper önemli
Daha fazla cevap ve fenomenlik peşinde çoğu üye hocam.
Keeinlikle haklısın cevaplerken bile 40 kere düşünüyor insan
Trollüyorum bende
Ay bence de ya o kadar saçma soruları var ki
Hiç sorma beyin lazım bazı arkadaşlara
Aynen öyle sorulmak için soruluyor
Evet onun için
Aynen
Yörük müsün
Evet
Aferin kız sana 😃
Maalesef öyle Yörük hanım
Nerelisin