Herkesin karşısındakiyle alakalı bir görüşü var, peki bu görüşler sizleri ne kadar yansıtıyor, asıl sizi tanıyan kim var hayatınızda

Herkesin karşısındakiyle alakalı bir görüşü var, peki bu görüşler sizleri ne kadar yansıtıyor, asıl sizi tanıyan kim var hayatınızda

Açıkçası insanların ne düşüğüne bakarsak buna göre yaşanmaz, ve onlar her türlü konuscak bir şey bulur diye düşünüyorum
Ama soruya bakarsak; uzaktan soğuk mesafeli, sinir bozucu biri olabilirim ama insanına göre biriyim o yüzden herkese aynı olamam.
İnsanlara göre burnumdan kıl aldırmayan, kafaya koyduğunu elde eden, insanların çok sevdiği biriyim
Aslında benim de gurursuz olduğum zamanalr var kaybettigim anlar da tabii ki, herkesin sevdiği biri de değilim sevmeyenim de bı o kadar çok..
Genel kalıp var bir de çok bencil ve gamsız olduğumu da düşünüyorlar 😅
İlginç, tatlı, dik başlı, inatçı, fevri, yardımsever... Çok sık duyduklarım bunlar
Farklı bir kombinasyon
Hem iyi hem kötü 😊 atom gibi
İllaki saysak
Roman olur
insanlara göre aksi soguk havalı biriyim gerçektede çok cana yakın samimi biriyim
İnsanlara göre daha ciddi, sakin ve her şeyi kontrol eden biriyim gibi duruyorum 😅
Gerçekte ise kafamın içi cümbüş; çok düşünüyorum, çok sorguluyorum, ama seçtiğim insanlara karşı inanılmaz samimi ve yumuşağım 💫
Beni gerçekten tanıyan çok az kişi var, özellikle de kırılgan tarafımı. Genelde güçlü kalıbını bozmak istemiyorum galiba 💔🙂
Cevap
2Cevap
Sıradan biriyim
İnsanlara göre egolu kendini yükseklerde gören biriyim ama gerçek ben ise özgüvenli güzel bir kadın aslında 😃
Bana göre tatliyim insanlar o kadar da önemli değil
Soğuk, mesafeli, sessiz sakin, ketum
İnsanlara sormak gerekir
Sempatik çekici manken ve birazda sinirli
Anlatılmaz yaşanırim her iki durumda da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?