Bunu wp de konuşmak yerine ona söylemek daha hoş ve faydalı olur, insanların bazen düşünce sistemi kapalıdır bu tip şeyleri açmak için uğraş gerekir çevremde bu tip adamlar hep oldu ama hep onun bu eksiğini kabul edip düzeltme yoluna gittik tatlı tatlı malzeme yaptım bir süre sonra Gül atmalarıma dayanamadı ve değiştiler. ;))
Yani aslında bu konuşmaya onu da almalısınız ve senin dil uygun hafifçe dürtmelisin:)
Ben iyilik yapınca birebir karşılığını beklemem ama tamamen beklentisiz de değilim aslında 😅 En azından saygı, minnet, ufak bir “sağ ol” görmek isterim. ❤️ Senin ekrandaki muhabbete bakınca, ortam zaten kafa dengi, mizahla dengelenmiş. Böyle insanlar oldukça, iyilik yapmanın kendisi zaten keyif veriyor bence 🤷🏻♀️✨
hayir hicbir zaman beklentiye girmemek lazim zaten, konu fark etmez. iyiliginde karsiligini beklemiyorum ama illa bi karsilik olacaksa kötülük olmamali, nankorluge gelemem
Aslında üçümüz yakın arkadaşız biz. Ama o Ömer böyle biraz paracı biri. Mesela şöyle örnek vereyim sen şehir dışına çıkacaksın yakın arkadaşın da aynı şehir dışına çıkıyor ve kendi işi için. Sana diyor ki hadi gel seni götüriyim sen de ayıp olmasın diye yemek ısmarlıyorsun, üstüne bir de mazot parası da uzatıyorsun ve arkadaşın hiç yok olmaz demiyor alıyor 😂😂😂