29 yaşına basacağım, hiç sevgilim olmadı çünkü utangaç biriyim. Bu işler için artık geç mi?
2 ay
Benim de olmadı nasip kısmet bu işler kimseye kolay kolay güvenilmez her türlü bir ünlü sanatçı uyardı bir kız varmış o kıza biri bir şey içirmiş kız felç kalmış sosyal medyaya kimseye güvenip buluşmayın diyor bu arada sanatçı erkek bende tesadüfen gördüm zamanı gelmemiştir sabırlı ol nasipse zaten güzel insanla tanışırsın
Türkiye'de yaşıyor isen ve hiç teklif gelmedi ise veya sevgilin olmadı ise ya kendin istemiyorsun dur. ya da kriterin yüksektir başka açıklaması olamaz
Türkiye’de yaşamiyorum
Hiçbir zaman geç değildir, öyle düşünme. Sevgili edinmek yerine kişisel gelişimine ağırlık vermeye çalış bence. Kendini toparlayıp daha sosyal olabilirsen gerisi zaten gelir.
Geç değil, gerçekten değil 😊 29 yaş ilişkiler için çok normal bir yaş, hatta daha bilinçli başlama yaşı bile diyebilirim. Utangaçlığın seni “geri kalmış” yapmıyor, sadece hızını etkiliyor. Ufak adımlar dene; insanlarla göz teması kurmak, kısa sohbetler açmak bile başlangıçtır. Kendini suçlamayı bırak, önce insanlarla iletişim rahatlığını geliştir, ilişki kendiliğinden gelir 💫
Cevap
17Cevap
öz güven geliştir
Benim de hiç sevgilim olmadı , bakalım nasıl olcak böyle sjd
Utangaç olma bacım bak erkekleri kapan kızlara hepsi fırıldak utangaç olunca kimsenin eline bir şey geçmiyor şal gitsin
Öylede elimde değil
30 oldum geç kaldık valla. Bu saatten sonra gelen olursa severim. Hiç çabalayamam
İnternet ortamında da mı utangaçsın
Yoo aşabilirsin geç değil
Yoo gayet vakti
sevgiliyi boş ver ruh eşini ara hanımefendi
Hiç bir şey geç değil
Geç değilim güzelim. Her yaşta sevilir.
Yalın geçmiş evet ama utanman gayet doğal
Olur ve be güzel iste
Nesi güzel
Tamam gel başla
Abimde 28 aynı halde ajsbskdnnd
Nerelisin