Kendimi değiştiriyorum, sonradan bir karamsarlık, eski halime dönüyorum. 3 aydır bu konu hakkında uğraşıyorum, istediğim insan olamıyorum 😔😐😑😭
1 ay
Kendimi değiştiriyorum, sonradan bir karamsarlık, eski halime dönüyorum. 3 aydır bu konu hakkında uğraşıyorum, istediğim insan olamıyorum 😔😐😑😭
Kendini GERÇEKTEN değiştirmek istiyor musun yoksa aslında bulunduğun durumdan memnunsun ama bu durumda evlenmenin imkansıza yakın olduğunu düşündüğünden üzülüyorsun?
Kendimi gerçekten değiştirmek istiyorum
Geri dönmek gibi neden ters bir eylemde bulunuyorsun kendinde neyi eksik görüyorsun ya da şöyle diyim eski halinde neyi arzulayıp hasretini çekiyorsun da salıyorsun kendini?
Yeteri kadar değişmekte ısrarcıysan durumundan da bi o kadar rahatsız olmalı ve geri dönmenin aptalca olduğunu düşünmüş olman gerekiyor
Eskiyi özlemiyorum ki ben
Düşünmedim
Sebebi yok gerçekten
Bilmiyorum ki
Ya sabır... bak şöyle düşün kendini değiştirmeyi istiyorsun değiştirince sonuçları da görüyorsun seviniyorsun kendinde umut oluşuyo ve özgüvenin tazeleniyor ama nedense bi anda karamsarlaşıp eskiye dönüyorsun burada sürekli aklına takılan bir düşünce var ve seni kendine çekip çekip duruyo zincir gibi o karamsarken düşündüğün şeyleri bir kağıda yaz ve temiz kafadayken (yani moralin yüksekken) tekrar düşün kafa yapısı düşünceleri etkiler
Himmm
Şu an çok umutsuz hissediyorsun, fark ediyorum ve gerçekten zor bir duygu bu 😔 Ama özgüven sorunu evliliğe engel değil, sadece biraz daha emek isteyen bir süreç. Kimse bir anda “istediği insan” olmuyor, hepimiz iniş çıkışla gelişiyoruz 💫 Üç ay çok kısa, kendine haksızlık etme. Küçük adımlar at, destek al, bırak evlilik zamanı geldiğinde zaten yoluna çıkar 💕
Cevap
6Cevap
belki zaman gösterir
Senin için ne yapabilirim bence bu durumu birlikte çözebiliriz
Çok teşekkür ederim
İstersen deneyelim
Kime diyorum
Olur
Çıktım
?
Nereye
Gizliden