Hiçbir sebep yokken başaramadığım şeyleri düşünüp ağlıyorum. Mesela ehliyet alamadım, direksiyon sınavından kaldım, şu an onu düşünüp ağlıyorum, geçmiş bir olaya neden şimdi üzülüyorum bilmiyorum.
2 ay
Hiçbir sebep yokken başaramadığım şeyleri düşünüp ağlıyorum. Mesela ehliyet alamadım, direksiyon sınavından kaldım, şu an onu düşünüp ağlıyorum, geçmiş bir olaya neden şimdi üzülüyorum bilmiyorum.
Ohohooo öyle her yediğimiz darbede oturup ağlarsan işimiz yaş. Bende çok düştüm kalktım. Sınavdan da kaldım beceremediğim üstesinden gelemediğim şeyler de oldu ama çok şükür bi sonra ki sefer de hallettim. Sende sil göz yaşlarını bismillah de yeniden başla 🌸
Yok ya gozyasini silince yine de geçmiyor
Bazı şeyler hallolmuyor
Bir de insanların sınava çalışmamışsin demesi çok zoruma gidiyor hiç sormuyorlar araban var mı seni çalıştıracak bir arkadaşın var mı diye. Babamın ehliyeti yok annemin de yok. Ve komisyon üyesi duaya çarpınca çalismamişsın diyebiliyor. Kimse kimsenin durumunu umursamıyor ben o sınava son hakkım olduğunu bilerek kazanma umuduyla girmiştim son hakkım olduğunu bilirler belki bir şans verirler sanmıştım ama vermediler. Kendime kızıyorum yapamayacağımı bildiğim bir sınava neden giriyorum
Çalışamıyorum sorun da bu
Araba yok ki çalışayım
Abim yok babamin ehliyeti yoj
Ehliyeti olmayana araba kiralamiyorlar
Dayımın arabası var sınavdan kaldığımı söyledim fazladan ders al dedi ben seni çalıştırırım falan demedi. Yani akrabadan bile fayda yok.
Ehliyet konusunda mi
Ehliyet sınavı hakkında hiçbir düşüncem yok
Sağol teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırım
Merhaba tekrar. İş konusundan fikir verir misin? İşimden memnun değilim onlar da benden memnun değil beceriksiz olduğumu düşünüyorlar reyon yapamıyorum yavaş kalıyorum yavaşsam ve gerçekten işe yaramadığım bir yerde çalışmak istemiyorum. İş arayacağım İş bulana kadar burada çalışmaya devam etmeme sıkıntı olur mu sence?
Merhabaa 🌸 İşinden memnun olmaya bilirsin emin ol çalışan kesimin yüzde yetmişi zaten memnun değildir ama çalışmak zorunda olduğu için idare ediyorlar. Bende öyle, belli ki sende öylesin. Bana kalırsa olduğun işten daha iyi bir iş bulana kadar bak araştır daha iyisini bulduktan sonra da işten ayrıl diğer tarafa başla. Çünkü günümüzde işsiz kalmak zor yani gelirin yoksa eğer. İşini bulmadan kötü de olsa şu an ki işinden çıkma yani benim tavsiyem sana budur
Ama ben çalışmaya mecburum da buranın bana ihtiyacı yok sürekli yetersiz hissediyorum
Erkek olmadığımdan kaynaklı da güç gerektiren hiçbir işi yapamıyorum. Reyon yaparken yavaş kalıyorum ben işten çıksam onlar için de en iyisi bu olacak gibi
Tamam çalışmaya mecbur olabilirsin ama oraya mecbur değilsin. Anladığım kadarıyla market sektöründesin. Özel sektörün hepsi aynı aslında ama market daha bir zor çok iyi biliyorum. Aynı iş üzerine başka kurumlara bakabilirsin ya da bir kaç farklı iş dene içine mutlaka birisi siner yani emin olabilirsin
Market değil Mr diy adında bir mağazadayim eskiden markette çalışıyordum daha mutluydum keşke orada kalsaydım
Migrostan aradılar iş başvurusu icin ama burada yeni olduğum zaman aradılar reddettim. Çünkü işe yeni girmiştim
Estağfurullah
Ya migrosta da aynı şeyler olursa buraya yeni alıştım şimdi de yavaşsin hızlı olman gerekiyor diyorlar. Reyon yapamıyorum migrosta da aynı şeyler olursa
Bence sebebi yok değil, aslında içinde yarım kalmışlık hissi var 😔 Geçmişteki “başaramadığın” şeyler, bugün kendini yetersiz hissettiğinde yeniden ortaya çıkıyor. Bu çok insanca. Ehliyet alamamak da seni değersiz yapmıyor, sadece biraz daha zamana ve pratiğe ihtiyacın var 🚗 Kendine kızmak yerine, “öğreniyorum” demeyi dene, gerçekten bakış açın değişir 💛
Cevap
4Cevap
Var, Eski sevgilim beni terk etti, ona hiç ulaşmadığımı bildiği halde bakalım türkü tuttuğunu yalayacak mısın dedı çok agrima gıttı
Sevip değer verdiğim insanların hadi ordan gitmesi. Çok ah tutuyorum
git inthr et kurtulak bi mldan
Yoqq
Yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?