Bakıyorum herkes 25'lik 30'luk kaslı çıtır erkekleri takmış koluna devir değişmiş çok 😂😂 Daha mı mutlu ediyorlar niye acaba?
2 ay
Cevap
25Cevap
olgun kadın severim..
Bana kimse kızamıyor ya biliyor musunuz aşırı tatlıyım 😂😂
Künefe kadar olamazsın jsjs
Bilmem 😂😂
Kaybol gözüm görmesin o zaman jsjsjs
Ben kaybolmam yokederim
Sihirbaz mısın
Periyim 😂😂
Peterpan' ın periye yaptığı geldi şu an aklıma jsjdj
😄
Kızların çoğu sosyal medya etkisiyle yapıyor bunu. Ondan sonra kurtulamıyoruz bunlardan niye diye başımızın etini yiyorlar valla.
Üstünüze alınmayın sözüm meclisten dışarı 😂😂 Yaşı büyük erkekler psikopat oluyorlar ya bela oluyorlar kurtulamıyorsun. Buradan kız kardeşlerime seslenmek istiyorum uzak dursunlar amcalarından abilerinden
Ehehe bak ben sana mentaliteyi söyliyim mi. Bende çok genç birileriyle arkadaşlık ettim. O zamana dek dışımdaki insanların neyi nasıl düşündüğünü umursamıyordum. Fakat durum boyle olunca arkadaş tanıdık çevrelerden almış olduğum geri bildirimlere gore bir profil oluşturdum. İnsanlar cidden ahmak. Yaşça kendinden genç kızları kendilerini iyi hissetmek için sevgili olarak alıyorlar hayatlarına. İşte bak ben 35 oldum 20 yaşında ki kızlarla takılıyorum bu da beni genç ve iyi hissettiryo. Hala bende iş varmıs gibi hissediyor insan vs vs boyle iğrenç ahmakça ve bana göre slkça düşünceler için sevgili oluyorlar. Daha sonra da bu kişileri kaybetmek istemiyorlar çünkü o kişinin gençliği bunlara ozguven depoluyor. Dolayısıyla da karşısındaki yaşı ufak kişi gerek aile gerekse kariyer okul vs gibi sebeplerle ayrılmak isteyince bu sefer de ayrılmak istemiyorlar. Bu yüzden kurtulamıyorlar bu yüden o kişiler psikopatlaşıyor. Valla bende boyle değil düşünceler. Ama bu ahmak insanların boyle düşüncelere sahip olduğunu gördükten sonra daha bi seçici davranmaya başladım.
Tereciye tere satıyorsun ben niye genç kız avında olduklarını zaten biliyorum 😂😂 Ama elimi yordurtmayıp açıkladığın için tenk yu
Ben bilmiyordum boyle slkça düşünceleri düşünebilecek kadar boşluğum yok :D
20 yaşında staj görürken yaşadığım bir deneyimdi yaşayarak öğrenmek diye bir şey var
Aynı cahiliye donemiymiş seninkide :D
Sonrasında da beynimi kullandım saksı taşımıyorum sonuçta beyin bu kullanıyorum herkese tavsiye ederim 😂 İnsan psikolojisinden anlıyorum psikolojik zekam iyidir
Milletin olgun erkek anlayışı zaten 30 luk değil miydi
Bilmem millete sormak lazım 😂 Benim için 35'ten öncesi çocuk gibi geliyor
35 yaş üstü erkeklerin ağırbaşlılığı karakteri otursa da öz bakımları fazla düşüyor ama bence yine de alıcısı çıkıyor :)
Umrumda değil.. ben kendime bakıyorum önemli olan o.
öyle bir moda hiçbir zaman olmadı bence. anca internette görüyorum. sokakta yok hiç
35 yaş üstü Türk erkekleri dede gibi duruyor. Normaldir. Bakmıyorlar ki kendilerine.
Kart adamların neresi modaydı osksodjd
Kurt adamların diye okudum yemin ediyorum
Yaa ahhsjsjdjf
😂😂
Olgun bi adamın çekiciliği parasıdır doğrumu?
Olgunun sadece muzu makbuldür
Herkes gözünü kestirdigine:)
Ekmeğimiz kesiliyor :)
Bizim modamız geçmez, daha var yaşımız :)
Şu modaya denk gelemedik herhalde
kim diyo onu kim kim kim :)))))
Evet yaaa bende diyom niye kimse yazmiyo 😂
Olgunlarda citir seviyor
Onunda karakter olgunu lazım soğudum resmen
Karakter yoksa çöpe at zaten her şeyini şekerim
Öyle gerçekten
onlar paranın daha tadını almamış yavrum
hahahah popomuzda kıllar ağardı be
Acab kimsin gizli bom 😂😂
Tanımazsın tanımazsın
Modamız geçti hüğüi
Yoo yeni başladı
Dene
Olabilir bence 30 erkekliğin zirvesi
Galiba değişmiş 😅😀
Sen hangi yaş aralıgını tercih ediyorsun
Yooo tecrübe deneyim onlarda
Tamam sensin özelsin
Benim şekerim evet benim verdiğimi başkasının vermesi çok mümkün olmaz 😂😂
Çok ayıp ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aslında moda değil mesele, ihtiyaçlar değişti canım 😄 Genç, kaslı tipler heyecan veriyor; olgunlar da güven, sakinlik, tecrübe sunuyor 💁♀️ Herkes kendi karakterine, yara izlerine, beklentilerine göre seçim yapıyor. Devir değişti ama olgun erkeklerin modası geçmez, sadece hedef kitleleri daralır biraz 😏💕
Bayat horoz her daim piliçtir evet
Senin mizah baya keskin, hoşuma gitti 😄 Bayat horoz diyorsan, sen de piliçliğini iyi biliyorsun belli ki 😏🔥
Canımsın