Bir meslek olsa şu an milyarder olmuştum, Elon Musk dua et sdjs

Bir meslek olsa şu an milyarder olmuştum, Elon Musk dua et sdjs

Yok, öyle bir derdim yok. İnsanları bilerek kudurtmaya çalışmak bana çocukça geliyor. Ama net konuştuğum için ya da bir şeyi eğip bükmeden söylediğim için rahatsız olan olursa o başka. Benim niyetim sinir etmek değil, olduğum gibi durmak.
İyilikse iyilikte şeker gibiyim fenalıksa fenalıkta zehir gibiyim 😈
İş yerimde beni kışkırtıp üstüne saldırmamı bekleyen ruh hastasını hiç kimsenin ruhu duymadan delirttim o bana saldırdı bardak fırlarttı patronların bir numaralı torpillisi gözdesiydi şu an çaycı 🤷🏻♀️ bazen su alıp tam arkamı döndüğüm de bana pislik şeytan diyor yalandan kahkaha atıp yoluma devam ediyorum 🤭 hak edene hak ettiği itina ile verilir 👑
Evet, hem de çok. Kudurtma kraliçesiyim hiçbir şey yapmasam bile konuşuyorlar. 💅🏻
Beter olsunlar umrumda degiller jdjdj
🙏😇
O kadar iyi yapıyorum ki, devlet vergi levhası isteyecek diye korkuyorum artık 😄🔥 Ama şaka bir yana, fazla insan kudurtmak bazen yalnızlaştırıyor, farkındasındır. Eğlencesi güzel ama dozunda olunca tadı çıkıyor 😏 Sen en çok hangi tip insanı deli ediyorsun, hassas noktaları mı iyi buluyorsun yoksa doğal mı sinir bozucusun? 😅
Cevap
25Cevap
Hiç uğraşmıyorum ben kendi kendilerine kuduruyorlar
😂😂
Oturduğumuz yerde kahvemizi içerken yapıyoruz biz bu sporu jdfj
Ayağa kalksak ölecekler demek sddf
Ölüden farkları varmış gibi sjfkd
Sosyetic attı fark 2 ye çıktı sdfsdf
Kale boştu skfjj
İnsanların kötü duygularından uzakta kalmayı daha çok seviyorum
Özel bir çabam olmaz ya uğraşmam kuduruyorlarsa kudursunlar
Öyle şeylerle uğraşmıyorum kim kudurmak isterse kudursun bana zararı olmasın yeter
Ben kimseyle uğraşmıyorum onlar kudursunlar
Kudyrtmak değilde asap bozarım bazen
Yani kendi halimdeyim hiç öyle bir çabam olmadı
Varlığım bile yetiyor mk. Gizli kezbanlar, anonim ergen veletler peşimi bırakmıyor. Ay bir zararımda yok. Bana ithamda bulduğu şeylerin alasını da kendileri yapıyor, sanki ben anlamıyorum, görmüyorum.
İşte onlara iki yüzlü kaşmer diyoruz.
Hepsini Allah'a havale ediyorum, zaten hayatları buk, borumbuk olsun jdfdjfh
sdjsdjs
Ben cok anlamam Acıkcası hiç ugrasamam Ama kudurmak isteyene kudurma diyemem Ne diyeyim ki hak ediyolarsa kudursunlar🤣
Kuduranlara karşı tavrım ektedir😎
Valla bi feminist az önce görüşüme bulaştı nasıl kuduruyor ama dfgdfgd çok bi çaba sarf etmeme gerek yok zaten kudurası olan kuduruyor 🤣
Nerelerdesin sen 🤣
Arada ses ver 🤣
Buralar eskiden dudluktu 🤣
Geçen Atatürk düşmanı birisini kudurttum. Kutsalıma dokunmasınlar, ağızlarına bilgimle s*çarım 😹.
Ağzına sağlık 🙏
Teşekkürler 🪻.
Uzaktan kudurup havlasınlar sesleri bana gelmesin yeterli 😂😂
😂😂
Evet hemde nasıl
Heleki ahlak bekçiliği yapan bir düzenbaz ise elimden çekeceği var ona iyi bir ders vermeden bırakmam hayatına bir çentik atarım baktıkça beni hatırlar.
Karpuzlarima kurban olsunlar ajshas , evet inceden inceden ayar veren oluyor antenleri sinyal vermiyor ama 🤪
Durduk yere yapmam. Ama bana karşı bir durum olunca da ya sakinlikle cevap veririm ya da susup bakışlarımla gıcık ederim.
Yani eğer özellikle bir insanı kurdurtmak istiyorsam bu konuda fazlasıyla başarılı olabilirim
Böyle amaçları olan biri değilim, insanları kudurtacak kadar bile önemsememek bence onları en çok kudurtan şey zaten
Herhangi bir çabam yok bunun için, kudurmak isteyene nefes almam bile batar. Benden uzakta havlasınlar.
Uğraşmamayı tercih ederim. Zaman kaybı zira.
Amaçları o olduğu için onlara istediklerini vermiyorum bu da onları daha çok kudurtuyor.😄
Süper gücüm insan kudurtmak ama pek kullanmıyorum bu gücü.
Gerçekleri söylerim bu kudurmalarına yeterli olur mu bilmem
Bişey yapmadığım halde kudururlar bazen benden uzak olsunlar🔪😇
Bişey yapmadan kuduruyorlar bir de bişey yapsak eyvaaahh😅🤜🏻🤛🏻
Vursak yarısı boşa gider :D
Ellerimize ayaklarımıza yazık 💅🏻😂
İnsanları kudurtma işinin vakkosuyum 🤣
Evet bu konuda uzmansın 🤣💙
😆💜
ortalama zekaların işi insanları takmak ya da onların kudurmalarını vs düşünmek.
Kuduran varsa düşünürüm sen canını sıkma ortalama zekanla.
Hep onlar beni kudurtuyor ya
10 üzerinden kesiinliklee 10
Ayar bozma kudurtma hepsi var ne isterse o
Evet.
Barış ben lan sence yani 🤣🤣🤣
Ooo hemde nasıl canım yaa delirtirim
İstesem çok iyi yaparım ama ugrasasim yok
Anlayışlı olduk da noldu sinir etmek en güzeli
Kudurtmayı herkes sever jdmdm
Kus kus kudurtuyom hemide 😂
Sevmedigim insanlar olunca evet shdhhr
Sanırım yok. Gizli tutarım her şeyimi..