Sulu esprilerle dikkat çekmeye çalışmayan, ağır başlı duran, nerede nasıl davranacağını bilen ve ne istediğini bilen adam diyorum.. Her zaman daha karizmatik gelmiştir.

Sulu esprilerle dikkat çekmeye çalışmayan, ağır başlı duran, nerede nasıl davranacağını bilen ve ne istediğini bilen adam diyorum.. Her zaman daha karizmatik gelmiştir.

Duygularını taşırmadan, ölçülü davranan biri “kendine hakim” görünür. Bu da bilinçaltında güç ve güvenle eşleşir. İnsanlar genelde kontrolünü kaybetmeyen birinin zor durumlarda da sağlam kalacağını düşünür. Başka bir açıdan belirsizlik ve merak etkisi var. Her şeyi açık açık belli etmeyen, biraz kapalı duran biri daha fazla düşünülür. Zihin boşlukları doldurmak ister. Bu da o kişiyi olduğundan daha derin ve gizemli algılatır.
daha bir kaç tane daha var ama uzatmak istemedim
Kadınlar kendini daha güvende hissettiği için olabilir.
Doğru düzgün davranan erkek gelecek planları kurdurabilir, belirsizliği ortadan kaldırır. Tabi bu her kadın için geçerli değil, bazıları sadece anı yaşar ona göre kendine erkek bulur. Her iki tarafın ciddiyetine göre karakterler konuşmaya başlar.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Aslında olması gereken o bana göre ya kadınlar gerçek anlamda olgun o ağır başlı her şeye gülmeyen hafif sert mizaçlı erkeklere çok daha çekici buluyorlar kendilerine. Ben daha gevşek gevşek Gülen ağzı laf yapan erkeğe Düşen Kadın çok görmedim
Bir karşı cins olarak gereksiz tribe girmeyerek yorum yaptığın için teşekkür ediyorum. 🥂
Rica
Ağır başlı seven kaldı mı 😅 Yılışık erkekler daha çok popüler daha çok seviliyor 🥴 Ağırbaşlı ve net kendinden emin sözünün arkasında duran erkekler çekici olur çoluk çocuk karı kız meraklısı bize göre değildir 😅✍️
Bu cümle biraz sıkıntılı olmamış mı? Yani sana göre olmasın zaten.. 😂😂
🤦🤦 araba kullanıyorum otomatik düzeltme hatası 🥴 size göre olacaktı
He öyleyse doğru.. 😂
Senin bahsettiğin o ağırbaşlılık aslında “ben kendimi ispat etmeye çalışmıyorum” mesajı veriyor, çekici gelmesinin sebebi de bu 👍🏻 Kendine güven, duygusal olgunluk ve sınır bilmek; kadın beyninde “güvenilir, yanında rahat ederim” çağrışımı yapıyor. Sulu espri yapanlar genelde onay ararken, ağır duranlar seçici oluyor. O da doğal olarak karizma gibi algılanıyor 😌🖤🚬
Cevap
22Cevap
Çünkü "güven veriyor" hissi oluşturuyor. Nerede ne yapması gerektiğini biliyorlar, ergence davranışları yok. Olgunluk her kadına çekici gelir
Herkes o kadar dişil ki eril enerji yayan az konuşan erkekler cidden etkiliyor
Olgunluk iyidir ergenler çekilmiyor
Kesinlikle ya
Bende ağırbaşlı olgun kadın severim. çocuk gibi bir insanı kim ne yapsın
Ağırbaşlı erkekler aşırı kaşıntı. "Onu yapmam. Bunu yapmam. Şunu yapamazsın. Bunu yapamazsın.". der. Otu b*ku gaylik ile ilişkilendirir. Sıkıcıdır ayrıca. Sürekli kendini ağır abi gibi göstermeye çalışır. Tamam, en maço sensin ağa. Çevre de insanlara takılmadan içinden geldiği gibi davranan erkek daha çekici şahsen. Jung Kook gibi yerinde duramayan, orası burası ayrı oynayan erkek mükemmel 😻. Bakınca bile içim açıldı.
Çünkü kadın kendisini özel hissettiren sadece ona neşeli diğerlerine mesafeli erkeğe çekilir.
Hele ki böylesi erkeklerin kadınları etkilemek için türlü türlü maymunluk ve gevşeklik yaptığı bir toplumda.
Ama sorun şu ki özellikle reelde birinin tavırlarını görmeden inanmayın, bazı erkekler bunu biliyor ve sosyal medyada ağır takılıyor, görüyorum çoğu kız buna aldanıyor arka planda yüzleşince çok geç oluyor.
bu şuna benziyor
erkeklere sorarsın balıketliseviyorum derler
ama çıktıkları kızlar zayıf fit olan kızlardır :D
ağırbaşlı erkek seviyorum diyen kızlar
çıktıkları erkekler psiko erkeklerdir :D
ağırbaşlı erkekler size göre çekilmezler
Bence şehir efsanesi yok öyle bir şey annem hep şöyle derdi suyun ağır alanından korkacaksın konuşan insandan zarar gelmez bir dost tavsiyesi 😀
Çünkü herkes bilir ki ağırbaşlı demek olgun demektir. Hatasını bilir tekrarlamaz kusurunu bilir üste çıkmaz. Gerekeni ağırbaşlılıkla karşılar
Ben böyle düşünmüyorum ağırbaşlı biri olarak nerede serseri edepsiz patavatsız biri varsa o daha çekici geliyor kızlara 😃
Çünkü daha cekiciler. Adam gibi adamlar diğerleride gözumüze itici geliyor cünkü ağırlıkları yok.
Ağırbaşlı insanlar genelde gereksiz tartışma, kıskançlık krizleri, ani iniş çıkışlar yapmaz. Bu da huzur arayan biri için ciddi bir artıdır. Ama bence sadece ağırbaşlı olmak bazen “duvar gibi” görünür, flört katınca çekim oluşur….
buna inanan erkek varsa ağır tecrübesizdir öyle kadınlar da var da nadir şu an ki devirde şu an ki devirde kadınların tek derdi ilgi bu toplardan gelmiş yumuşaklardan gelmiş farketmiyor
Net. Gevşek tipleri ben de sevmiyorum. Sadece bana karşı komik, eğlenceli olabilir ama dışarıya diğer insanlara karşı mesafeli sakin olması daha güzel
Herkes bir profil çiziyor. Ama bu profiller ne gerçekten olması gereken profiller nede istedikleri, kendilerinin en iyi yıllarını alan serseriler
Düşünceli oldukları için. Yani düşünce olarak olgun oldukları için.
İnsan kayayı alıp fırlatamaz..
Hafif bir taşın istediğin yere atarsın..
Her ağırbaşlı değil ama bazısının bir aurası olduğu kesin 🙂
Neden miiiiii olm bı kere bağırarak konuşan her yerde olan sınırı olmayan herkes basit ve boştur 😂
Nerde nasıl ne yapması gerektiğini bildiğindendir
Kendime daha yakın hissettiğim için bana daha hoş geliyor öyle insanlar
Daha ciddi düşünülebilecek erkek profilleri olduğu için
Mesela ben😉
Bence çoğu kadın buna bakmıyor parali ya da psikopat olanların yanında mutlaka kadın görebilirsin ama agirbaslilar genelde yalnız
Herkesin etkilendiği yönler başkadır... :)
Herkesin sevdigi istedigi bi tarz vardır
Arası iyidir. Ne çok cıvık olsun ne çok kısıtlayıcı
Ben her erkek tipini severim komikti severim ama civikmasin sadece
Ağırbaşlı erkek, kadın tecrübeli ondan sakin, çekici yormuyor insani
Emin misin sonra sıkıcı oluyoruz
Ben eminim diğerlerini bilemem
Ne alakası var
Bu benim
Az rastlıyoruz ondandır
Adam gibi adam oldukları için
Hayali saç beyazlatır🥲
Bana çekici gelmiyor