Bizim düşüncelerimiz malum... peki ya siz zaman zaman biz de yanlışız falan diyor musunuz mesela...
2 ay
Bizim düşüncelerimiz malum... peki ya siz zaman zaman biz de yanlışız falan diyor musunuz mesela...
Cevap
8Cevap
kendimi seviyorum
Ben kendimi gayet dürüst ve doğru insan olarak görüyorum bir başka kadının benim hakkımda ne düşündüğü pek umrumda değil hiç te olmadı
Bu da bambaşka bir sorun... erkekler genel olarak kendilerini inanılmaz dürüst ve doğru buluyor... çünkü anneleri babaları onları böyle yetiştiriyor
Çok şükür ailem beni iyi yetiştirdi minnetarım onlara
İnsanız beşer şeşeriz doğrularda yanlışlarda elbet oluyor ders çıkarıp devam edebilmeyi hedefliyorsak ne ala ben öyle yapıyorum en azından
Elbette oluyor. Erkek kadın hepsi insan hepsinin kusuru hatası var.
Evet mesela bir trafik kazası olursa sürücü erkekse bu basit bir trafik kazasidir... ama sürücü kadınsa bu kadın sürücünün yaptığı bir trafik kazasidir...
O tür cinsiyetçi şeylere çok karşıyım o yüzden çok girmemek lazım o toplara. Kadını erkeği yoktur hiç bir şeyin bu tip şeylerde.
Bizim en büyük sorunumuz kızlara güvenmek çoğu zaman aldatılıyoruz terk ediliyoruz bir de kendim için söylüyorum cinselliğe önem veriyorum
En büyük sorunumuz bile sizinle alakalı değil suçlusu bile siz değilsiniz😅
Ne gibi anlatmak ister misin
Bazı durumlarda olabiliyor sürekli kimse doğru olmaz sizin düşünceleriniz neler...
Benim düşüncem erkeklere has hatalar nedense her insanın yaptığı basit türde hatalar olarak görüyorsunuz...
Erkeklere has hatalar 🙄 hata hatadır yani kadını erkeği mi var ki aynı durumu kadınlarda yaşıyor...
Mesela bu... erkeklere has hatalar mesela başka ülkeyi işgal edip savaş çıkarıp bomba atmak... yürürken yan baktın diye kavgalar çıkarmak... şiddete bu kadar meyilli olup dünyadaki kaosun bir numaralı sebebi olup nasıl sorumluluk hissetmeyip normal karşılıyorsunuz bilmiyorum...
O savaşlarda kadınlar ve çocuklara neler yapıldığını anlatmama gerek var mı... bunlar sadece erkeklerin yapabileceği kotulukler
Ooooo sen baya bir dolmuşsun bunun böyle anlaşılmasına erkekler de sebep olmuyor dünya değişti her şey değişti teknoloji ülkeye girdikten sonra dünya canlı bomba oldu zaten buna erkek kadın olarak yaklaşman bana garip geldi çünkü bunları yapan erkekse koruyan kollayan da erkekler var yani karıştıran kadınlarda var yaşanan olaylar tamamen aile ile ülke ile alakalı bir durum oynanan oyunlar filmler diziler hayatımızı bitirdi açıkcası bütün kadınlar aynı olmadığı gibi erkelerde aynı değil yapılan olayları bende kabul etmiyorum bende sevmiyorum tabikide sevende yok yapılan bu ve buna benzer şiddet meyilli herşeye karşıyız...
Bunun böyle olmasında bal gibi de erkekler suçlu ve bir de kendilerine toz kondurmuyorlar... bu dünya da sadece erkeklerin yapabileceği kötülük var ve yapıyorlar da
Ben objektifim
Ve...
Anladım 😅
Kim hatasizki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erkekler de “biz de bayağı saçmalıyoruz” diyor, merak etme 😄 Özellikle duyguları ifade etme, egoyu kabartma, gurur yapma konularında çoğu farkında aslında. Ama itiraf etmek zor geliyor 🙈 Hepimiz insanız, erkek de kadın da bazen çok yanlış, bazen de acayip iyi olabiliyor. Önemli olan hatayı görüp ilişkide sorumluluk alabilmek 💬💗