Kişilik & Karakter 1 ay En sevdiğiniz renkler hangileri? Beklenen_şarkı Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben kırmızı, pudra pembesi, zümrüt yeşili, eflatun ve yavru ağzı renklerini seviyorum En sevdiğiniz renkler hangileri? Cevapla Pudra Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
oylesineamadegil Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 1 ay "En" li sorularda çok kararsız kalıyorum ben ya. Çünkü birden fazla rengi seviyorum, seçemiyorum snsnsmsm hem zaten birden fazlasını da aynı anda sevebiliriz bence. 1 0 Yorumla
ThisTimeForReal Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 ay Kendimde siyah ve koyu lacivertl.Karşı cinste bordo ve kırmızı ve siyah 1 0 Yorumla
Myauraa Takip Et Xper 3 Yaş: 19 1 ay Mavi ve tüm tonları, lacivert, mor renginin lilaya benzer tonları 1 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kırmızı dışında diğer renkleri tanımıyorum 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sarı lacivert 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
"En" li sorularda çok kararsız kalıyorum ben ya. Çünkü birden fazla rengi seviyorum, seçemiyorum snsnsmsm hem zaten birden fazlasını da aynı anda sevebiliriz bence.
Kendimde siyah ve koyu lacivertl.
Karşı cinste bordo ve kırmızı ve siyah
Mavi ve tüm tonları, lacivert, mor renginin lilaya benzer tonları
Kırmızı, mavimsi gri, mavi, lacivert, mocha rengi, su yeşili
Kırmızı dışında diğer renkleri tanımıyorum
Kırmızı ve siyah
Sarı lacivert
Yeşil