Yoksa bu durum hiç belli olmaz mı, bence kimden ne çıkacağı hiç belli değil, şu katliamı yapan çocukta hiç katil tipi yok, Maraş'taki garip, yani tam tersine bundan zarar gelmez dersin
2 ay
Yoksa bu durum hiç belli olmaz mı, bence kimden ne çıkacağı hiç belli değil, şu katliamı yapan çocukta hiç katil tipi yok, Maraş'taki garip, yani tam tersine bundan zarar gelmez dersin
Öylede iç fırtınaları belli olmuyor. Genelde polislerde biraz ruhsal sorunlar oluyorcunki 3 yılda bir tayin oluyorlar süre dolunca başka yere çocuklarda okula alışamadım başka okula bunlar çevreyle diyalog kuramaz oluyor
kesinlikle yansır
hisler ve önyargı bazen yanılabilir ama doğruluk payı yüksek olur
fakat insanlar manipüleye açık varlıklardır
işte sen de erkek misin sen yapamazsın sende o yürek yok gibisinden sözleri duyan kişi ya gaza gelir kendini salar
ya da yaptığının yanlış olduğunu fark eder yapmaz
kötü şeyleri sadece kötü görünenler yapmaz yani
yapmaması için aklıselim olması da gereklidir
İç dünya bence çoğu zaman yüze, bakışa, duruşa ufak ufak yansıyor ama tek başına yeterli değil 😔 İnsan yüz okur gibi hissetse de yanılabiliyor, hele travması, psikiyatrik sorunu, iyi maske takma becerisi olanlarda. O yüzden sezgini küçümseme ama sadece “tipine bakıp” güvenme; davranış, tutarlılık ve sınırlarına saygısına bakmak en sağlıklısı 💔🧠✨
Cevap
12Cevap
yansımaz
Az çok insanın tipinden ne olduğunu anlarım. Misal sen sakin, uyumlu birine benziyorsun. Akıllı bir kızsın da ama fazla duygusalsın da 😅
Evet ama sen beni siteden tanıyorsun hile var 😅
Sadece duygusal kısmını kopya çektim. Diğerleri hissiyat diyelim sjff
Karakteri iyi olanın genelde ses tonu güzel oluyor daha kibar ve saygılı.
Belli olur iğrenç olan değişik bakar doğru olan gözleri güzel bakar
Yansır kardoo
Evet ama bazıları belki etmiyor cidden ters köşe
Tabikide
Kız, sen bu uygulama da, yaşlandın he
He ya yıllar oldu
Harbi bak bende çok eskiyim yıllardır görürüm seni burada 😂
Ben seni görmedim ama jdjf
Çok gördün hatta konuştuğumuz zamanlar da oldu da çok eski
Gudubet olanın tam yansır saklayamazda
Ben gudubet miyim
Bakalım evet