Bazı insanlar neden ya mağduru oynuyor ya da çirkinleşiyor?
Siz de birini reddetmekten çekinir hale geldiniz mi?

Bazı insanlar neden ya mağduru oynuyor ya da çirkinleşiyor?
Siz de birini reddetmekten çekinir hale geldiniz mi?

Reddettiğimde şansımdan mıdır nedir bana hemen havlıyorlar. Hepsi öyle değil tabii , kibar kalanıda var. Kibarca konuşuyorum halbuki 😂genelde "s**ktir git " diyorlar jfjj bende tamam diyor, konuşmuyorum. Zaten yazanda ben olmuyorum ki. Birini kırmamak için genelde diyorum ki "sen çok iyi birisin , çokta yakışıklısın, eminim seni beğenecek çok kız vardır, şansını bende deneme , ben kötü biriyim, değişkenim, huysuzum , bana uyum sağlamak zor, ben deliyim " diyorum kibarca. "Ben seni hak etmiyorum, reddettim gibi düşünme benden olmaz" diyorum😂
"şeyim altından değil bunuda iddia etmiyorum bak , bende olan diğer kızlardada var" diyorum.😅 özgüveni düşmesin, kötü hissetmesin diye... Kimisi "S****ktir popiş , Allah uzun ömür versin " diyor. kimiside "kesin eskide aklın " diyen oluyor, alakası yok."umarım mutlu olursun , tamam " diyende oluyor. ve sonra iletişim kesiliyor doğal olarak.😄 kimseyi valla kırmamaya çalışıyorum. baştan kestirip atıyorum. öylede iyi niyetliyim dimi jfjj
İyi niyet fışkırdı buraya ahdjdj
Kesinlikle kesinlikle. 😂
Şaka bir yana bence gayet mantıklı. 😏
Teşekkür ederim katıldığın için 😄
Haklının yanındayız sjfj
Aklın yolu bir barbie 😄🌸
Öyle balll 🌹
Bazen insanlar bir “hayır”ı duymak için değil, onu taşıyabilmek için olgunlaşır; bazılarıysa o “hayır”ın ağırlığını başkasına yüklemek ister.
Mağdur rolüne sığınan da, öfkeyle çirkinleşen de çoğu zaman aynı yerden konuşur: incinmiş bir benlikten. Fakat biri yarasını görünür kılarak merhamet arar, diğeri yarasını saklayarak güç göstermeye çalışır. İkisi de aslında aynı kırılganlığın iki farklı maskesidir.
Reddetmek zorlaştı çünkü artık “hayır” sadece bir tercih değil, sanki bir değer yargısı gibi algılanıyor. Oysa “seni istemiyorum” her zaman “sen değersizsin” anlamına gelmez. Fakat insan zihni, boşlukları en hızlı kendine karşı doldurur. Belki de en zor olan, karşı tarafı incitmeden net olabilmek değil; incitmenin tamamen mümkün olmadığını kabul edebilmektir. Çünkü her gerçek sınır, küçük bir sarsıntı taşır. Ve bazı insanlar o sarsıntıyı kaldıramadığı için ya kendini yere bırakır ya da karşısındakini sarsmaya çalışır.
Asıl mesele reddetmek değil, reddin içinde insan kalabilmektir.
Maalesef cok yasiyorum bir arkadasin dedigi gibi bamya yemegini oldum olasi sevmem gecen sene zorla 3 4 kere yedim en sonunda mahvoldum rahatsizlandim ben tadini sevmedigim icin yemiyordum beni rahatsiz edecegini hic tahmin etmemiştim bir cok sey de zorla ısrar ediliyorum genel olarak hayir diyip karsi cikiyorum ama bazi seyler de hadi neyse diyorum maalesef magdurum magdur olmasam hicbir sey yaptiramazlar bana ail ici cok büyük sorun ama disarisi icin s. iktirii cekiyon oluyor bitiyor disardaki disarinin kölegi oluyor bosu bosuna havlayamazlar
Nedir sizin bamyayla derdiniz ajdjsj
Kendi ailem de dahil olmak üzere kimse redden anlamıyor ki. 27 yıldır bamya yemiyorum. Daha önce tadına baktım ve beğenmedim. Annem buna rağmen bamya yapıp ye diyor. Hayır diyorum. Ama çok güzel diyor. Kendimi camdan atasım geliyor. Güzelse sana güzel, ben sevmiyorum arkadaş. Herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda mı? Yoldaki dilenciler de öyle. Peçete satıyor hayır diyorum, yalvarmaya başlıyor. Elin yüzün düzgün, kolun bacağın tutuyor, sağlıklısın da. Gidip çalış ne millete ısrar ediyorsun yok işte aw
🙄🙄
Haksız mıyım ne 🙄
Yok bea dhd
Reddetmek zorlaştı çünkü insanlar hayır kelimesini kişisel saldırı sanıyor 😒 Ego kırılınca ya mağdura yatıyorlar ya da saldırganlaşıyorlar. Bu da doğal olarak seni geriyor ve çekinmene yol açıyor.
Net ve sakin bir dille sınır koyman çok değerli 💪 “İstemiyorum” demek kimseye borcun olmadığını hatırlatır 🌸🚗💅
Kimseye borcumuz yok yallaaah
Cevap
46Cevap
Yorucu oluyor gerçekten direkt hakaret başlıyor zaten
Dengesizler 😒
Ciğere başarısız atılım yapan Şerafettinler.🤣
Ahhahs 😅
Yo benim için çok kolay direk reddediyorum zorlarsa da sövüyorum sdjsj
😂 sen var ya sen
Neyim ablam 😂 dfdf
Fenasınn 😅
Başa belasınn 😅
sınn sın sınnn :D şımarma sjdjs
Şansını zorlama diyorsun tamam :D 🥺
Nazara gelirsin diyorum sjdjs
Zor değilde, bazı insanlar hiçbir konuda hayır cevabını kabul etmemekle kalmıyor, ısrarcı olup, cevabın hala hayır olunca sende kötüsü olmaz 🤦♀️ böylesine miktiri çekmekten başka çare kalmıyor
Evet katılıyorum
🤍🌸
Duygusal boşluğa düşen insanlar daha zor reddediyor. Duygusuz insanlar da mantık ilişkisi üzerinden o kişinin statüsüne kariyerine veya herhangi bir vasfı üzerinden değerlendirme yapıyor. Çamaşır makinesi rezistansı gibi kireç bağlayan kalpleri olan insanlar da hiçbir his hissetmeden direk reddediyorlar.
Hiç çekinmiyorum çekinemem de ben insanlığın gereği yapacağım üstüme düşeni yaparım onun dışında kimse bana gerekesiz yere bir şey yaptıramaz. Kaybetmekten korkanlar bunu yapıyor. Ama ben kaybetmekten korkan biri değilim. O yüzden hayır denmesi gereken yerde hayır derim. Bu yüzden gidecekse gitsin
Kimisine zor Kimisine değil.
Zor olana 1 daha öyle birisi karşına çıkmamasın dan korktuğu için dir
Zor olmayana artık hayatı kafaya takmayan kişidir diye.. bence.
Olabilir
Bu zamanda böyle maalesef.
ben kırmak ve üzmekten çok çekiniyorum o yüzden zorlanıyorum. reddettiğim kişilerde saldırganlık nadir olur. ama oluyor ne yazık ki. kadının spığı da iğrenç oluyor..
Eminim öyledir
Kadının sapığı işte
He bu tür insanlar olayları hep kendi dar çerçevesinden anlatıyor
He yazık 🥹
Kimin ne düşüneceğine ne kadar mağdur ve rezil olacağına bakmam, çekinmem.
Hayır demeyi bilen insanlar çok daha mutlular.
Kimseye iyilik yaramaz. Tamam diyecen süründürecen
Zor değil.. Mağduru oynamaları, çirkefleşmeleri reddetmenin zor olması sonucunu çıkarmaz.. Sırf çirkinleşecekler diye reddetmeyip ne yapacağız?
Edemiyoruz çekiniyoruz 😒
Çok biliyon
Başıma hoca kesildi 😒
Başıma geldi çok kez. Neredeyse reddettiğim için özür diletecekti yani o derece manipülasyon. Olgun erkek reddedilince de belli oluyor.
Fark var
Bilmem ben zorlanmıyorum şahsen mağdur ya da çirkefleşme durumu yaşanırsa da engelliyorum ne yoracağım kafamı bana ne.
Bak beddua ederler nsdj
O da umurumda değil.
Aynada kendime bakıyorum cidden mükemmele yakın yaratılmışım. Aynı şekilde sen de çok güzel olduğun için, reddetmek zordur güzel olanları
Maşallah sana cicim
Hiç zor değil istemiyorum der geçerim anlamıyorsa anlayacağı şekilde söylerim sıkıntı yok ağlasın msndndnd
Tamam asıl komedi ondan sonra başlıyor bir ah etmeler beddualar djfj
İyi ki Red etmişim dedirtmek için galiba beyin olarak gelismemisler yazık acınası jsjsjsjs
Hee tam da öyle oluyor sonrasında iyi ki şans vermemişim reddetmişim illeeet
Nefretlik insan tipi b*k çukurları sksjs
Haa püüh (tüküresim geldi) :D
Yüzlerine tükürme ama tükürük boşa gider zaten yağmur yağıyor sanarlar rahmet derler ksmsmsms
Yok çukura ahdjsj
Hı evlerine hahajdjds
Hee :D yağmur gibi düşünsünler dnfj
Mercedes severingggğ yeni modellerdede silecek m harfi çiziyormu?
Çalıştırmamışım
Peki efenim
Biz erkekler çok yufka yürekli olduğumuz için hiçbir kızı reddetmiyoruz.
Hee
Aman kalp kırmayalım aman ayıp olmasın dediğimiz için
Öyle düşünüyoruz da çirkinleşiyorlar resmen
Engelli şekilde kuduruyorlar dkfjs
Vallah mı sjd
😅😅
Yerine gore elbette ederiz cok ediyorum yalan yokk kafama yatmiyor cünkü
Kinci djfj
Gıcık oluyorum sana djfjs
Ay ay :D tamam
Ben de bir şey diyeyim nadem :D sesiniz çok güzel
😏 bazaan
Bazılarına kırıcı olmadan anlamıolar o an canavara dönüşüyorum
Dönüş bakim jsdj
Böööö jkf
Çok korktum şahsen dkdj
İnsanlarda yüz kalmadı ki hayır deyince hemen mağdur edebiyatına bağlıyorlar. Reddedilmeyi gurur meselesi yapıp çirkinleşenlerden bıktık artık mesafe koymak en temizi.
Üzgünüm sayısız kişiler ile iletişimi kestim dikkat bile çekmek istemiyorum çünkü hepsinin tecrübe sahibi ile gelip konuştuklarını biliyorum zorunlu olarak 🙃
Hayır. Yürekli olana yakışır her şey. Yoksa yoktur. Ne reddedilince çirkefleşirim ne reddedilecem diye içimde tutarım nede reddetmekten korkarım. 2 milim delikanlı olmak lazım.😌
Zorlaştı mı zorlaşacak bişey yok hayır dersin olur biter adam sa çeker gider namertse çirkinleşir bu da senin Kârına zaten peki sessizce çekip giderse bu zararına mı olur zaman gösterir
Olumsuz cevaplar vermekten genel olarak çekinirim. Sadece ilişki anlamında değil, genel olarak birçok şeyi reddetme cümlesi kullanmakta zorlanırım. Fazla empati de iyi değil.
Sırf sevınsınler dıye kabul etmek zorunda değiliz adam olan edepli olur olmayan da çirkeflik yapar sieee🔪😇
Hayır demek zor değil, kendinizi bu kadar ezdirmeyin istemiyorsanız hayır demeyi hayatınızda yer edinin
Hayır çekinmiyorum. Reddettim diye hakarete kalkışanlar özguveni olmayan ruh hastalarının teki olduğu için önemsemiyorum
Ben net bir insanim.
Vahsiyimdir zalimim toxiciğimdir kanser ederim.
Iyi merhametli hayirsever olduğum doğru tabi de
Benim huzurumun kaçmasındansa başkasının ki kaçabilir. Kolayca hayır diyebilirim arkadaş çevreme özellikle
Hiç zor değil benim için
Hiç çirkinleşen olmadı mı
Asıl tiyatro engellenince başlıyor sjfj
Reddedilmek zor geliyordur :D
Ah ederler 😒 bak sürünürüüsss
Çıkarları doğrultusunda olan insanlar reddetmez 🙃 neyse ki çıkar peşinde değilim hoşlanmadığım tipse zaten belli eder uzaklaştırırım
Hayır diyebilme potansiyelim orta düzeyde. Denge şart.
Ben reddedilen tarafım. Reddetmenin nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum.
Ortada sevgi var kolay değil
Araba hoş
Zor oluyor tabi ama bunu bir şekilde gösteririm hayat bu çocuk oyuncağı değilki.
çekineceğim kimse yok.. birini kaybetme korkum yok çünkü
ben ederim ne yalnız kalma korkum ne duygusallığım ne 4 gr et parçasına ihtiyacım var
Özgüven sorunları olduğu için kabullenmekte zorlanıyorlar
Neden zorlaştı çünkü hirs yapıp zarar vermeye çalışan erkolar da var
Reddetmek kolay ama onu anlayışla karşılamak zor bence
Sınırlarımı zorlucaksa çekinmem mahkemeye bile verdiğim olduu
🤦🏼♀️
karsı tarafı düşünüyoz ama insanın önceliği kendi
Sanki Brad Pitt hayır denmesini naz algılıyolar😂
Memo pitt olsalar barimsi
Ahahhahs onada şükür tabi😂
😅
Ağzımızın tadı bozulmasın diyerekten
😂
Aman Ali Kübra bey hshah
Kübiş bu manyak mı sjdjs
@Sosyetic_SheqiiL bişi Yoh bişi Yoh korhma korhma ajssjskskslslk
Manyak değilim, manyağıyım 🥰
Krizi fırsata çevirmek dkfj
Reddetmek altında incitmek istememek var ince bir düşünce ama gerçeğin de kendisi olması gereken bir davranış aksi de öyle... bence...
Pamuk kalbımız
Söküp atalımm
Aman ayıp olmasın aman kırılmasın 🤦♀️
Öyle de böyle de kötü biz oluyoruz 🤦🏼♀️
Red eden değilim, red yiyen tarafım.
🥹
Istemezsem direk söylerim kirmadan😀
Kırılır djfj
Vardır ama hemen onlara sarmıyorlar jdfj
Bende de var aynı sorun hayır diyemiyorum karşımdaki kişi üzülür diye
Hiç çekinmem red ederim
Erkeklerin red yiyince cirkeflesmesi 😵💫