Bazı hemcinslerime üzülüyorum bu konuda tamam sadık olabilirsin ama sanki sen nasıl biriysen karakter olarak senin karşına da öyle biri
çıkıyor sizce eleştiriye açığım
çıkıyor sizce eleştiriye açığım
Bir video izledim benim bir öyle durumum olmadı tecrübesizim bu konuda ne yalan söyliyim kadın diyor ki yanlış ilişkinden ders çıkaracaksın yoksa aynı kişi karşına çıkar
Bence “nasılsan öylesi gelir” kısmı biraz doğru, biraz da romantik bir klişe 😊 Gerçek hayatta karşımıza çıkan insanlar; yer, zaman, şans, kendi özgüvenimiz ve sınırlarımızla da ilgili. Sadık olman çok değerli ama tek başına iyi insan olmak, iyi ilişki garantisi değil. Önemli olan, değerlerini korurken kırmızı bayrakları da görüp orada durabilmek ❤️
Cevap
5Cevap
Bence alakası yok herkes kendinde olmayana çekim gösterir.
Çok ilgili biri ilgisize
Çok merhametli biri merhametsize
Çok korkak biri çok cesura
Aynı olan insanların bir arada olduğunu görmedim
Hayır öyle değil atıyorum kız kibar düzgün biri sadıkta biri ama çocukta ortamlarda kız da hani kız nasıl düzgün birini bulabilir ki o ortamda
Düzgün birini ortamlarda zaten bulamazsın kendimden pay biçiyorum.
Koşuyla ilgileniyorum örnek veriyorum tek başıma koşuyorum kişisel gelişim içeriği üretiyorum.
Buradan kendini geliştiren ve iyi bir insan olma ihtimalimin yüksek olduğunu iyi gözlemci biri anlayabilir.
Kalitesiz ortamlara girmez örneğin bir koşucu olupta Easy Run Club diye tanıtılan bu date uygulaması gibi reklam yapılan koşu kulübünede gidebilirdim koşmak için ama gitmiyorum neden çünkü düzgün biriyim.
Hahahahha demek ki eşsiz biriyim çünkü karşıma kimse çıkmıyor.
Hayır bu durum kesinlikle boyle değil.
Mesela sen nasıl birisin?
Hayır
Ama bulunduğumuz alanı biz tercih etmez miyiz kınamak için demiyorum hadime değil merak sadece
Biz tercih ederiz eğer seçenek olursa.
Benim karşıma benim gibi birisini geçtim uygun bile çıkmadı. Denk gelmeside önemli
Haklısın o konuda ama çevremde bir kız hep böyle giyiniş olarakta serseri tipli kişilerle çıkıyor kız da düzgün o yüzden merak ettim
O kız sadece görünüş olarak düzgündür, içi normal değildir
Yok ya tanıyorum ama demek ki acı çekmeye alışmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?