Yemin ederim ki çok üzülüyorum kalbim acıyor yoruldum, çok kalbim paramparça 😔
2 ay
Böyle bir şey yaşarken “geçer” cümlesi insana çok uzak gelir, biliyorum. Kalbinin acıması aslında zihnin bir şeye tutunmaya çalışıp tutunamamasının bedeni yorulmuş hali. Yani bu his, zayıflık değil; yükün fazlalığı.
Şu an yapman gereken en önemli şey “hemen iyi hissetmek” değil, kendini biraz durdurmak. Derin nefes, kısa yürüyüş, su içmek gibi basit şeyler bile sinir sistemini biraz aşağı çeker. Ağlamak geliyorsa tutma; boşalmak bazen ilk iyileşmedir.
Ama en kritik nokta şu: bu acıyı tek başına büyütme. Güvendiğin birine anlatmak, yalnız kalmamak, zihnin aynı döngüde dönmesini kırar. Çünkü kalp kırıklığı en çok yalnızlıkta ağırlaşır. Zamanla bu his azalır, ama o zamana kadar kendine yük değil, sığınak olman gerekir.
Kalbin bu kadar acıyorken hayatta hiçbir şey kolay gelmiyor, bunu çok iyi anlıyorum 😔💔
Şu an yapabileceğin en gerçek şey, duygunu bastırmaya çalışmadan yaşamak; ağlamak, yazmak, yakın hissettiğin birine içini dökmek.
Zamanla bu acı külleniyor, inan buna. Kendini suçlama, sadece toparlanman için zamana ve kendine şefkate ihtiyacın var 🌿🕊️
Cevap
10Cevap
Neden üzülüyorsun bukadar kalbini paramparça yapan nedir
Elinde çiçek prensessin daha ne istiyorsun neden acı hissediyorsun
1 yıldır ben o haldeyim
Yiaaa sen üzülme bari 😕
Gereksiz şeyler için kafana takma
ne oldu anlat bakalım
Bir küçük rakı aç demlen Rümeysa
Neye üzülüyorsun cnım
Zamanla bu acıyla yaşamaya alışacaksın.
gerek yok bunlara aslında