Sizce de zaman çok çabuk geçmiyor mu?

pinterest görseli
pinterest görseli

selaaaam herkese çoook iyi geceler. nasılsiniiiz? umarım mis gibisinizdir her şey yolundadır. herhalde beni hatırlarsınız diye düşünüyorum. burada 2 aydır hiç aktif olmadığımı bile fark etmemişim. bazen gerçekten hayat hiç beklenmedik şekilde ilerliyor ve pat diye bi zaman atlaması yaşıyormuşsun gibi hissettiriyor. bunları yazmamın sebebi kendimi artık çok büyümüş hissediyor olmam ve bu süreçte hayatımda çok şey değiştirmiş olmam. değişmeyen tek şey tabii ki benim 😻. çünkü kendimi heeep olduğum gibi seviyorum. yaş sadece bi sayıdan ibaretmiş gerçekten ve yine de küçüğüm bence ruhsal olarak. küçükken hep büyümek istiyordum ve bana pişman olacağımı söylüyorlardı. çok saçma geliyordu ama şu an anlıyorum ki büyüdüğümü hissettiğim ilk an pişman olmuşum sanırım. bu demek değil ki bu yaşlarımı kötü geçiriyorum. mükemmel 20’li yaşlar geçirdim ve geçirmeye devam edeceğim umarım. hoş geldin 25, seni seviyorummm. kendinize çoook iyi bakın, mutlu kalın seviliyorsunuz 🌸💖🪽✨🧚🏻

Güncellemeler
2 ay
ben gelmeyeli cok sey degisiyo burada ya. ing klavyemi bile kullanamiyorum hepsini sesli yapmis. askim benim ing klavye disinda detayim yok diye hatirliyorum ama olsun canin sag olsun @KızlarSoruyor 💖
Sizce de zaman çok çabuk geçmiyor mu?