Selamünaleyküm, date randevu demekmiş😒. Ahtapotların 3 kalbi varmış, kanları maviymiş. Deniz yıldızlarının aklı ve kalbi yokmuş dkdkdkks

Selamünaleyküm, date randevu demekmiş😒. Ahtapotların 3 kalbi varmış, kanları maviymiş. Deniz yıldızlarının aklı ve kalbi yokmuş dkdkdkks

Ofisimde mesai 09:30 da başlar ben herkesten önce 05:30 da falan giderim güvenlik arkadaşla bugün sohbet ettik biraz hemşerim çıktı :) onu ögrenmiş oldum
Evet mesela birini kaybetmek istemiyor iseniz ona seni seviyorum deyin kendini kaybediyor o bulamadığı sevgiyi o insana siz verince nereye koyacağını şaşırıyor ...
Bugün ben de senden yeni şeyler öğrendim, ahtapot ve deniz yıldızı kısmına bayıldım 😂💙 Date’in randevu olduğunu bilmeyen çok var bu arada, yalnız değilsin. Ben de bugün insanların uykudan önce neye niyet ederek yattığının, gün içinde yaptıklarından daha çok etkilediğini okudum, şu “yastık duası” olayı biraz da bunun sembolü gibi görünüyor 🙂🛏️🌙
Cevap
11Cevap
Evet öğrendim, birileri için yıprandığın zaman verdiğin emeği görmek yerine yıpranmaktan dönüştüğün hâlden şikayetçi olup giderler.
Bugün bir şey öğrenmedim sadece birtakım kararlar aldım
Yılanların da 4 adet kalbi bulunur
Oha
Pardon 3 odacıklı
Evet öğrendim bebekamın
İlk Hristiyanlar aslında y*hudilerdir.
Hmm
Öyle işte delalemin
2 gündür yoksun nerelerdesin bebekamın
Bişey mi oldu
Özledim seni
Bak zaten canım sıkkın birde senle uğraşmayayım
Hayrola canın neden sıkkın bebekamın
Son olanlardan dolayı
Gençliğin geleceği son nokta işte
Maalesef
Kadının heyecan yaratan erkeği neden istediğini.
Cevabı vermeyeceğim , en azından buraya yazmayı düşünmüyorum.
Aleykümselam evet öğrendim koalaların doğum oranı %3,5 azalmış
Bu ikinci resimdeki doğruysa yaşadık 😅🌸
Valla bilmiyorum hiç denemedim😂
Deneyeceğim fırsat bulunca 🙂
Aleyküm selam.
Öğrendim
Erkekler istedikleri zaman yataklarını toplayabiliyorlarmış :D
Böyle şeylere inandığını söyleme sakın, 😂 59 defa şunu oku 99 defa bunu
Bugün ne öğrendim çamaşır suyu ile Domestos aynı olmadığını öğrendik elbisede Domestos leke çıkarmıyor
Aaa
Evet ve şimdi anladım cildiyeci amcam ayaklarımı Domestos ile yikmamami tavsiye etti meğer çamaşır suyu daha etkiliymis daha yakıcı
Saçma sapan uydurulmuş şeyler. Bu tip sözde uygulamalae insanı dinden islamdam soğutur
Öğrenmedim
Bugün ömürden bir gün daha bittiğini öğrendim
Aleyküm selam evet öğrendim ama söylemem gizli 😃
Niyeeeğ
Devlet sırrı 😃
14 adet rusça kelimenin yazılışını öğrendim
Bazı insanlarda kalp sağda olabiliyormuş dksksks
Öğrenmedim
Ogrenmedim sanırım
Öğrenmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?