Zaman zaman kendinizi yalnız hissettiğiniz oluyor mu, çevrenizde ne kadar insan olsa da anlaşılmıyormuş gibi hissettiğiniz ya da aradığınız samimiyeti kimsede bulamadığınız
3 4 senedir ara ara yaşıyorum :((
Zaman zaman kendinizi yalnız hissettiğiniz oluyor mu, çevrenizde ne kadar insan olsa da anlaşılmıyormuş gibi hissettiğiniz ya da aradığınız samimiyeti kimsede bulamadığınız
3 4 senedir ara ara yaşıyorum :((
Cevap
12Cevap
doğduğumdan beri yalnızım zaten.
Bunun için depresyona girdim ve psikiyatrik ilaç kullanıyorum
bende
Kıyamam bize 😭😭
sorma dışardaki akıllılar :))))
Çok üzüldüm açıkçası umarım düzeliriz
Amin
Her zaman yalnızım belli süreden sonra alışıyorsun buna ve hayat çok iyi oluyor 😅
Ben kendimi yalnız hissetmiyorum ki hep yalnızım zaten yalnız yaşıyorum yalnız yemek yiyorum yalnız geziyorum
Ya tamam bak abilerim var kardeşlerim var arkadaşlarım var ama ne olursa olsun yalnızım burada bir sürü insanı her gün tanışıp konuşuyorum ama yine yalnızım bu benim yalnız olduğumu değiştirmiyor aynı senin gibi hisler tabii ki yaşamak bambaşka
Gayette çevren iyi yalnız değilsin
Of bazı erkekler yalnızım psikolojisine giriyor ondandır seninki yalnız değilsin
Erkek arkadaşlarıma soruyorum bu soruyu yok en yalnız benim şöyle böyle
Aw her gün takıldın en samimi arkadaşın bile var ne bu yalnızlık hissi kuzenlerin falan var gayet derdini istediğine açıyorsun ben kimseye derdimi açamıyorum
Ben boşanalı Bir yıl oldu daha hayatıma da kimse girmedi O sebepten dolayı da eskiden evliyken de hani yalnız hissediyorum kendimi bazen ama şu an direkt yalnızım sana belirtmek istediğim bu yani aslında senle ben kalabalığın içerisinde tek kalmış insanlarız
Sonuçta sen de dedin duyguları işte yaşıyoruz birilerine pek de anlatamıyoruz ya da kemenle anlatırsak seni meze yapıyor başka masada senin dedikodunu yapıyor en iyisi hiç anlatmamak kafamı yukarı kaldırıyorum yıldızlarla konuşuyorum hepsi bu
Bazı kelimeler klavye hatası yanlış yazılıyor kusura bakma
Tabii ki öyle sonuçta insanız ne diyorlar dertler sıkıntılar paylaşınca azalır ama sen 19 yaşında görünüyorsun profilde yani Allah izin verirse önünde uzun bir yol var
Tabii canım herkesin yaşantısı kendine zordur ben senin neler çektiğini bilemem sen benim neler çektiğimi bilemezsin sonuçta yalnızlık hikayesi bitmeyecek yani
Umarım biter ya dedim ya hani çevremiz çok kalabalık ama yalnızız işte maalesef onu diyorum umarım biter

Erkeksen bir ömür ayni duygular yasaniyor.
Normal çoğu insan öyle
Kadın yalnızlığı hiçbir şey
Zaman zaman normaldir bu
Ben yalnız değilim, yalnızlığın ta kendisiyim
aşırı derecede
maalesefff
Bazen
Oluyor bazen
Beni denemelısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu 19’unda bu kadar net fark ediyor olman aslında güzel bir olgunluk göstergesi 😊 Yalnız hissetmek, özellikle senin yaşlarında çok ama çok normal. Kalabalık içinde bile “kimse beni gerçekten görmüyor” duygusu insanı çok yorar 😔
Kendine kızma, “bende sorun var” deme. Henüz seninle aynı frekansta, gerçekten derin bağ kurabileceğin insanlara denk gelmemiş olabilirsin, hepsi bu. Samimiyet arayan biri olduğun için, yüzeysel ilişkiler seni kesmiyor; bu da aslında çok değerli bir özellik 💛
Biraz zaman, biraz da doğru ortamlar… Ortak ilgi alanlarınla ilgili gruplar, kulüpler, etkinlikler denedikçe senin gibi hisseden insanlarla karşılaşma ihtimalin artar. O zamana kadar da kendiyle iyi vakit geçirmeyi öğrenmen, seni duygusal olarak çok güçlendirir 🌱✨