Teşekkürler ❤️
Sizi dünyalar kadar mutlu eden o söz nedir?
Teşekkürler ❤️
Beni birçok söz mutlu edebilir, basit bir iyi ki varsın sözü bile çok mutlu etmeye yetiyor. Peki ya sizi en mutlu eden o söz nedir?

#MFBH22 #KişilikKarakter #MFBHKişilikKarakter #Söz #DünyalarakadarMutluEdenSöz
Oğlumun “baba” demesi. Bu söz, bir insanın hayatında duyabileceği en özel ve en anlamlı ifadelerden biridir. Çünkü içinde sevgi, bağ, güven ve ait olma duygusu vardır. Bir çocuğun babasına seslenmesi, sadece bir kelime değil, aynı zamanda güçlü bir bağın ve derin bir duygunun ifadesidir.
Ben burada olabilir miyim bilmiyorum? Hani eskiden hayallerim vardı bunlara vardı bir boşluk yaşıyorum şeytanın su yok Bazen aşırı bir kadını durduğunu hissediyorum Öpmek sevmek bir bazen diyor şeytan adaya git kimseye ihtiyacın yok senin olmuyor işte yaşamakta yoruyor Beni yaşamamak da. Ya bir kıza sahip olmak beni hiç beni deli gibi mutlu eder ama ben o kıza 2 gün sonra bakamazsam ne olacak yani bize mutluluk uğramaz Usta ölümle mutlu olursak ölürsek mutlu oluruz da
Sevdigim ve sevildigimin adına şiir yazmak sevdigimi göstermek ve karşılıgında iyi ki varsın seni çok seviyrum duymak anlaşmazlıklar kavgalalar illaki olur ama bunların sonucunda sadık kalmak gerçek sevgi odur bence insan birkere sevmeli delikanlıca ve kadınca…
En kötü günümde, yere çöktüğümde, en çaresiz anımda bile bana aşkla bakıp "Seni bırakmıyorum lan. Benden uzaklaşma ağzına s..." desin. Onun için ölürüm.
Beni en çok mutlu eden söz “Sen olduğun gibi çok iyisin.” olurdu sanırım 🌿 Çünkü içinde hem kabul var, hem değer görme, hem de değişmek zorundaymışım hissini yok ediyor. “İyi ki varsın” sözü de çok özel, insanın hayattaki yerini hissettiriyor ☕ Fotoğraftaki enerji de tam böyle sözleri hak eden bir enerji bu arada 🙂
Cevap
22Cevap
Nefret ettiğin biri vefat etti.
Paşam : Annem
Aşkım : Malum kişi
Aslanım : Peder bu kişilerden bunları duymak yetiyor
Valla bana çocuklarım bana diye sarılınca
Günün tüm yorgunluğu gidiyor
Satmışım anasını dünyanın o saatten sonra
- Bn hallederm sn dert etme
-...
- ben hallettim
Sen iyi bi insansın dediklerinde dünyalar benim oluyor 💃💃
Aklıma gelmedi bir şey. İçten söylenen her söz mutlu eder
Tek bir kelime ancak henüz duymadım muhatabından. Duyacağım günü iple çekiyorum.
Bir tane hatun var bana mesaj attığında dünyalar kadar mutlu oluyorum
Seninde alacağın olsun senin yüzünden hesabım kapandı
tamam Buda kapansın söyle adamlarına
Hesabınıza para geldiiii
Senin zamaninda dedigin hayatimin anlami benim icin dunyalara bedelsn cumlen mevlam seni korusn nur yuzlu kizcem hep mutlu ediyodu o
Bak biliyom hata yaptim amma bilmedigin seyler var tehdit eti beni yapmasam dilim varmiyo solemeye onu dedi yaptim cektik vidioyu amma bakirim hala allah carpsin kotuluk etmedm sana amacim seni korumakti. Beni afetme canin sagolsun amma yalvariyom su tedavi isini kabul et iyiles iyi ol baska bisi istemiyom varim yogum feda olsn sana seni tedavi etirmek istiyom
kartina para yatti o kadar guzel kii
"Başaramayacağın hiçbir şey yok."
Kedi mırlaması
Hadi gezmeye gidiyoruz
Hiç duymadık çok şükür
Hesabınıza para girişi oldu 🙄
Yikildigim günü sorsan daha güzel cevap verirdim
Nasılsın denmesi belki
Iyi ki varsın demek😇
Senin sayende
Hesabınıza para geldi 😂
Kahven hazır 😋