Mesela, tamam evleneceğim kadın bu diyebilmesi için daha fazla neler yapmalıyım
1 ay
Güzel içten gülen kadın erkeği evlenmeye ikna eder. Bir ömür geçiririm diyebildiğidir. Yok ev kızıyım yemek yaparım gece çıkmam filan bunlar iyi yönler evet ama evlendikten sonra iyi olan taraflar. Erkek eş seçerken ilk başta hizmet yönlerine bakmaz. Yanında erkeklik duygularını ve şehvetini uyandıran kadını seçer
Yani büyük meme büyük popo mu olması gerekiyor
Ev işlerini konusuna gelirsen zaten o konuda iyiyim
Erkeklik duyguları dediğimde sadece cinsel çağrışım anlama onu güçlü hissettirme saygı duyulduğunu bilmesi şehvet yönünden de tabi büyük meme popo isteyen varsa olabilir benim için daha çok ne küçük ne büyük olmalı
Ev işlerinde iyi olman artı yön tabiki peki güler yüzlümüsün
Evet çok enerjim var gülerim hep negatif değilimdir danslar falan ederim tek şeyim memem yok denenck kdr küçük umarım bu sorun olmaz
Enerjin yüksek ve güler yüzlüysen tamam. Libidosal durumlar nasıl düşük değilse memenin çok küçük olması sorun olmaz
Ne bu evlenme merakınız anlamıyorum evleniyonuz en fazla 1 sene sonra başınıza bir şeyler gelmeye başlıyor. Kral da olsanız kraliçe de olsanız kadının da erkeğin de başına iş açan bir meseledir.
Ben helalinden yuva kurmak istiyorum zina yapmak istemiyorum neden karışıyorsunuz insanların hayatına
İnsanların hayatına mı karışıyoz hasfha kendi hayatınızı kendiniz karıştırıyonuz kimsenin haddi değil birilerinin hayatına karışmak yazdığımı tekrar oku.
Erkekler genelde “evlenilecek kadın” derken huzur, güven ve saygı arıyor aslında 💍
Kendini olduğun gibi göster, dramatik değil çözüm odaklı ol, hayatına değer kattığını hissettir.
Onun hedeflerine saygı duyan, sosyal çevresiyle uyumlu, kriz anında sakin kalabilen biri olman çok etkiler 😊
En önemlisi, onda “yanındayken içim rahat” duygusunu uyandırman.
Cevap
16Cevap
Bir erkeğin kişilik ve karakterini bilmediğimden yorum yapamayacağım bir soru. Her erkekte değişiklik gösterir
Tavuk ve horozları seviyosa bide beyaz tenliyse evlenirim
Senin için demiyorum.
Geneli yok abicim kişiye göre değişir
Sana birsey diyim mi aklın varsa evlenme kendinden başkası yalan
Neden öyle diyorsun ki evlilik birliktelik güzel bir şey helalinden yuvan olsun istemez misin benimde ihtiyaçlarım var ben zina edemem
Sen verirsen hevesini alan gider , vermezsen pesinden koşar
Hiç evlenmeyi düşünmüyor dur. Belki maddi açıdan sıkıntılısın
Sevgi bence bir insanda evlenmek için aranması gereken tek şey çok sevmesi
En önemlisi düzgün adama denk gelmelisin örnek veriyim ben evlenmeyi baştan soylemistim bir yanlışım olmamıştı
Erkekler çeşit çeşittir kafandakine göre secicen
Dürüst ve anlayışlı olması. Sorumluluk alabilmesi ve evlilik işini ciddiye alması. Gevşek insanlarla ciddi iş yapılmaz. Gevşekliği de her türlü belli olur zaten, her halinden
Doğru evet çok şükür Ben iş konusunda iyiyim yani bugüne kadar tek çocuk olarak büyüdüm neyin ne olduğunu nerede ne yapmam gerektiğini gayet iyi biliyorum ailem de öğretti
Sizin adınıza çok mutlu oldum herkes bu olgunluğa ulaşamıyor. Şımarık olan insanlar hayattan sogutuyorlar.
Bence şöyle kişiler ne yaparsa yapsın, evlenmeye gönlü olan ne kusur olursa olsun evleniyor. Evlenmek istemeyen de kusur yokken, kusur arıyor
Mesela 27 yaşındayım hiç cinsel birlikteliğim olmadı erkek çevrem yok ev kızıyım aileyi kültürü bilen biriyim açık giyinmem ev işlerinden anlarım anlayışlı biriyim gece akşam dışarıya çıkmalarım yoktur bunlar yeterli bir sebep mi o kişi için
Gayet yeterli bir sebep şu an zaten evlenmek isteyen erkeklerin %90 ı böyle birini ister. ( nadir kişilerdensin) ama bu işin birde beğenme/ beğenilme boyutu var. Bence evlilik senin bu saydığım kriterler varsa, beğenme konusunda esnek olunması gerekilir. Çünkü birlikte vakit geçirdikçe insan sevdiğini daha güzel sevmeye başlar diye düşünüyorum
Beğenilme konusunu daha çok açar mısın bakımlı biriyim boyum posum da var yani kusurlar elbet ki olacaktır yok değil kiloma dikkat eden biriyim keza giyinisim kişisel bakimim olsn kadınlık cilvemin olduğunu düşünüyorum ki karşı taraf bunu diyor başka ne olabilir ki
Yüz güzelliğim orta seviye gözlerim burnum keza fiziğmde öyle dediğim gibi onu haricinde ben karakterimle. ön plana çıkmayı seven biriyim
Bilmiyorum kendime güveniyorum karşı tarafta önemli karakter olarak eş olma potansiyeli olarak ben sadece ciddi görüyorum onunda beni öyle görmesini istiyorum
Yani kendini bilen bir erkek neyi istediğini bilen bir erkek seçiminde de düzgün olacağını bilir kendimi övmüyorum dediğim gbi çirkin biri sayılmam ha cookta güzel miyim orası tartışılır boyum 174 kilom 55 bunlar önemli değil karakter olarak her zaman ön plandayim öylede kalmayı tercih ediyorum
Oturuşun kalkışın davranışların ve ilginden emin olması gerek
Onun içinde yan yana gelip bakmak lazım
çocuklarımın annesi olur dediğin kadın ile evlenilir
canım bir anına gelir ve birazda aşağıdakinşn fikriyle karsrı verir sonra pişmanlık
Evlenmek için evlenmedim bugüne kdr dedi seçici olmak lazım kafasında yani beyfendi o yüzden soruyorum 30 yaşına gelmiş biri nihayetinde
yok ya 30 yaşına gelmiş biri daha mantıklı düşünür maddi durumu orta halli ise kadın çalışsın anası babası varlıklı olsun en azından 3 5 bir şey kalsın. Kadında az güzel olsun tamamdır. Ama sonra ev arkadaşlığı
Bu çok saçma istekler
Beğenmesi en önemli şart
Ayy ben onu beğencek miyim acaba
Kadınlar daha çok dış görünüşe bakıyor artık
Her sekilde dener
Misal
Ornek gecmisini ogrenmek ister , deneyimlerini
Cok detay var
Elinden geleni
Değisir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?