Mesela hiç tanımadığınız biriyle konuşmadığınız halde sizinle göz teması kurması nasıl
2 ay
Mesela hiç tanımadığınız biriyle konuşmadığınız halde sizinle göz teması kurması nasıl
Valla hemcinlerim diye söylemiyorum yeter ki kız yanlışlıkla göz teması kursun hoşlansa da hoşlanmasa da örnek veriyim metro da denk geldiyseniz yolculuk bitene kadar kilitlenir. Pek anlayamazsın o durumu
Metro da değilde kafede oldu göz göze geldik
Bir de o kafede çalışandı aslında göz göze gelmemiz normal. Ama iş yerindeki kızlarla gittik 3 kişiydik çocuk onların yanında bana baktı dikkatimi çekti bu durum.
İş yeri yakın olduğu dan molada hergun geliyorum
O anlık değil bence çünkü daha önce de o kafeye gitmiştim. Ve yanımdaki kız benden daha güzel onu değil de beni beğenmesi garip ama o kız nişanlı.
Uzun uzun göz teması kurmadım yanlış anlaşılırim diye. Bir de şöyle eğer o bana öylesine baktıysa o gün
Eğer onun bana ilgisi yoksa boşuna uzun uzun göz teması kurmak tehlikeli olmaz mı yanlış anlayabilir?
Abartmadan nasıl bakacağım ki
Ya bazen o benimle göz teması kuruyor bazen kurmuyor ben onun ilgisinden emin olsam uzun uzun göz teması kurarım
Ama o orada çalışıyor ara ara nasıl bakacağım
Oraya tek gitmiyorum ki hep birileriyle gidiyorum onların yanında mi bakacağım
@arda1966 ya çocuğun bana karşı ilgisi yoksa ben kafamda kuruyorsam nasıl anlayacağım ilgisi var mı yok mu? Sadece bakıştan mü
Ya şansıma o günden sonra çocuğu göremedim. Kafeye geliyorum başkaları var o yok
Valla neden bu kadar şansızım çocuk yok şu an
O mu ben mi?
Görürüm en azından ilgisi var mı diye bakarım diyordum o da şansıma yoktu
Acaba işten mi çıktı
Dün de yoktu iki gün izinli olamaz
Dün ben üçte oradaydım ama bir saat oturduk görmedim onu
Valla bugün görürüm umuduyla gittim yoktu bence yarın da göremeyeceğim
Düşünmeyeyim de ilgisi var sanmıştım mutlu olmuştum. Kendi kendime kafamda kurmuş gibi oldum
Belki de vardır belki de ilgisi vardı ben fark etmedim ama neyse ya kısmet
Galiba yanlış anladım
Malım ya
Cocuk yüzüme bile bakmadı
Değil mi aman ben de kendimi birsey sandım
Yok ya çirkinim demek ki belki de o öylesine baktı bana ben yanlış anladım
Seneryo yazdım kendi kendime
Bir umutlandım ya ona üzülüyorum bir de çocuk yok diye dün neler düşündüm
Tamam alt tarafi cafe de çalışan biri ama yani bunu düşünmem bile çok saçma sadece bakıştan anlam çıkarmak.
Haklısın bakışlar çok şey anlatır da yanlış da anlaşılabilir
Teşekkür ederim desteğin için
Bir de çocuk bugün yüzüme bakmadı ya sanki 0bazen sadece benimle göz teması kuruyor acaba bir gün beğeniyor da diğer gün beni beğenmiyor olabilir mi?
Selam dertleşmek istiyorum sen de istersen. Bu aralar çok kötüyüm sağlık açısından. İki gündür kusuyorum bugün yemek yiyemedim açlıktan düşüp bayılmaktan korkuyorum işe de gitmek zorundayım ne yapacağım bilmiyorum bu halde çalışmak da istemiyorum
Ben de calisyorum müsait olunca yazarım
Selam kusura bakma dün yazamadım
Nasılsın
İyi olmaya çalışıyorum
Hastayım biraz.
İş yerinde de canım sıkıldı. Normalde ben reyoncuyum satış danismaniyım. Kasiyer kız varken bana kasa verdiler. Şunu düşünüyorum o kızın yaptığı ne ben yapamıyorum.
Kasayı öğrendim de müşterilerden nefret ediyorum. Bi de bazı müşteriler zengin ve zengin insanlar çok egolu oluyor ugraşılmiyor
Haklısın yapacak bir şey yok sıkıntı da bu sonradan görme insanlara hizmet etmek :)
Ben markette de çalıştım kasada hiç böyle olaylar olmuyordu en azından sonradan görme zengin insanlar yoktu
Aslında semt olarak zengin bir semt değil ama yinede zenginler geliyor
Pendik
Viaport değil ama yakın kurtköy lenste
Gerçekten mi
Site haklısın orada çalışınca anladım orada yaşayan insanlar cins bir akıllısı yok
Teşekkür ederim.
Çok şaşırdım lensi bilmene
İstanbul'da kurtköyde yaşaman çok büyük bir tesadüf değil mi hani İstanbul'da yasasında pendiği bu kadar iyi bilmiyorsundur diye tahmin etmiştim
Evet yoğunluk var.
Yanlış anlamazsan bu çevrede kurtkoyde viaporta personel arayan bir yer var mı bildiğin İş arıyorum da
Yapıyorum bi ara kurtköyde lense yakın büyük bir migrosa internetten başvuru yapmıştım beni aradılar şartları söylediler o zaman şu an çalıştığım yere yeni girdiğim için kabul etmemiştim keşke kabul etseydim
şu an burası hayırlı değil gibi. Çok zorlanıyorum
Bozuluyor mesela geçen gün başka bir abinin kasasinda 100 lira açık çıkmış ve o gün çoğu kişi onun kasasina geçmiş bende onun kasasinda nakit işlem aldım. Açık çıktiktan sonra benim kasamdan nakit işlem almayın diyor. Bana bunu söylerken üstüne alınma herkese diyorum dedi. Beni de suçluyor 100 lira yüzünden
Evet maaştan kesiyorlar bir de belki de bizim hatamız yüzünden abinin maaşından kesilecek çünkü o kasiyer.
Bilerek evet açık çıkınca da başkasını suçlamayı da biliyorlar.
Bilmeden iftira atmak çok kötü. Belki benim yüzümden değil de başkası yüzünden açık çıktı
Kusura bakma ben uyuyacağım başka bir zaman konuşmak istersen yazabilirsin
İyi geceler
Bazen anlaşılır, ama yüzde yüz güvenilir bir işaret değil 😊 Göz temasının süresi, bakarken yüz ifadesi, sonra tekrar bakıp bakmaması önemli. Merak, hayranlık, rahatsızlık bile aynı “bakış” gibi görünebilir. Seninle birkaç kez göz göze gelip hafif gülümseyip sonra utangaçça bakışını kaçırıyorsa, hoşlanma ihtimali daha yüksektir 😉
Cevap
3Cevap
Anlaşılır. Çünkü M.. L gibi dümdüz bakmaz. Bir ima olur bir hareket olur. Niyet bellidir yani.
Erkek genelde öküzün trene baktığı gibi bakar
Yaşamadık ki nereden bilelim aw.
Çok rahat anlaşılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar