Ben simülasyondayım, her gün aynı şeyleri yaşamaktan bıktım. Sizde durumlar ne?
2 ay
Bence monoton hayatı renklendirmek benim sorumluluğum. Evet, hayatımın %99,9'u aynı olabilir, ancak o küçük ihtimali değerlendirmeye çalışıyorum; bugün de farklıydı. Birinin hayatına olumlu katkıda bulunmak ve belki de Ks’de yorum yapmak, bunlar benim farklılık yaratma çabalarım arasında yer alıyor.
Reyhan, bunu hissetmen çok normal, günümüz hayatı zaten tam bir kısır döngü gibi 😔 Aynı şeyleri yaşadıkça beyin de “simülasyon” hissine kayıyor. Ben böyle hissettiğimde günü tamamen değiştirecek minicik şeyler ekliyorum: farklı bir yol, yeni bir kafe, yeni bir insanla sohbet, kısa bir yürüyüş, hatta tek başıma sinema 🎬 Rutin bozuldukça o yapaylık hissi biraz gevşiyor.
Cevap
6Cevap
Her tur ayrı bir baş dönmesi olduğu için mutluyum aslında, oyalıyor temiz temiz
27 yaşımdayım duygusal olarak yalnızlık işindeyim 11 yıldır çalışıyorum ama nafile asla hayatıma birini alamıyorum bu da benim özgüvenimi ve özsaygımı düşürüyor artık intihar etmeyi düşünüyorum yavaş yavaş
30 yaşındayım arkadaş bile edinemiyorum kanka
Ben bazen özellikle sabahları uyandığımda gerceklik hissini kaybediyorum bi değişik hissediyorum
Yaşamaktan yoruldum ben galiba
Ölsekte muradımıza eremicez boş ver hayat devam ediyor
Kesinlikle al benden de o kadar
Bende 30 yaşındayım yaşımızdan dolayı böyle olduk galiba. Her gün iş ev iş ev aynı şeyler
Eskiden hevesimiz daha fazlaydı hatta çok eski bile değil benim için 2 sene. 30 oldum ve çok durağan geliyor bana her şey.
Hangimiz değiliz ki :)
Sal gitsin
Aynı olmuyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?